Колоритний тренер Винника передав вітання жінці артиста та загадковому "маленькому Юліану"

Спортсмен давно знайомий з артистом.

Подробиці особистого життя українського співака Олега Винника  ймовірно виказав його спортивний тренер Проспер Тієнтчу Макванга у привітаннях співакові до дня народження, йдеться у ТСН.Ранок.

Напередодні Винникові виповнилося 45 років, і ТСН зв'язалась зі спортсменом, який тренує артиста у Німеччині. Співак не приховує, що в хорошій формі, бо є прихильником здорового способу життя, і чимало часу проводить у тренажерному залі, зокрема в Берліні. Там він прожив кілька років.

Його тамтешній тренер зворушливо привітав іменинника та переказав вітання - дружині, існування якої співак приховує, і "маленькому чемпіонові Юліану Виннику", який може доводитись сином зірки.

"Нехай все буде добре у твоїх стосунках і в твоєму житті. Не забудь вітання твоїй дружині, ну і маленькому чемпіону Юліану Виннику. Чемпіоне, з днем народження!" – сказав Проспер.

Спортивний тренер Винника випадково видав секрети особистого життя зірки

Спортивний тренер Винника випадково видав секрети особистого життя зірки

Півроку тому земляки Винника розповідали ТСН, що співак має дружину, яку звуть Таїсія Сватко - вона працює в артиста на бек-вокалі. А також розповіли про сина-підлітка, який живе і навчається в Німеччині.

Як стало відомо, Винник іноді порушує спортивний режим - випадкові свідки заскочили артиста з келихом вина та цигаркою у київському ресторані. Подробиці дивіться у сюжеті ТСН:

Повʼязані теми:

Наступна публікація