Кольоровий забіг: Падалко, Леончук, Анатоліч, Комаров, Хамайко та Попов взяли участь у Color Run

Відбувся найяскравіший пробіг року із ведучими каналу 1+1.

Цієї неділі, п'ятого червня, на Контрактовій площі в Києві відбувся третій щорічний "Кольоровий пробіг (Color Run)". Команда 1+1 Медіа цього року також долучилася до цього заходу. Участь у забігах на різні дистанції брали імениті ведучі каналу з дітками і навіть з домашніми улюбленцями: Анатолій Анатоліч, Дмитро Комаров, Марічка Падалко, Марина Леончук, Валентина Хамайко та Олександр Попов з улюбленцем Бенджаміном.

На яскраве свято завітала ведуча спортивних програм на телеканалі 2+2 Олександра Лобода та передала кольорові набори для діток з лікарні Охмадит.

Основною метою "кольорового пробігу" є благодійність. До пробігу та під час самого дійства відбувався збір канцелярських товарів: кольорових олівців, фарб, альбомів, фломастерів, пензликів для малювання, які згодом передадуть тяжко хворим діткам до лікувального закладу Охмадит.

"Наше Холі мені навіть більше подобається, ніж оригінальне індійське. Найголовніше – що це благодійна місія. Через це хочеться бігти знову і знову!" - розповідає Дмитро Комаров.

Розпочався забіг на Контрактовій площі та пройшов вулицями Подолу. Учасники готувалися до трьох забігів різного метражу, які стартували одна за одною. Відкривали кольоровий забіг діти та дорослі – долали дистанцію у 400 метрів. Одразу після них готувалися дорослі для дистанцій 3 та 6 км. Протягом всього маршруту люди обсипали один одного і самі себе кольоровими індійськими фарбами. Особливо щедро розфарбовували бігунів організатори на фініші. Яскравим завершенням заходу став флешмоб: люди розділилися на 2 команди і створили "Живий Прапор України"!

"Все пройшло чудово! Як мінімум – нас не підвела погода. – ділиться враженнями Анатолій Анатоліч. - Вчора дійсно розпочалося справжнє літо! В Індії так зустрічають весну, а у нас вийшло, що проводжали весну і зустрічали літо. Величезна кількість людей прийшла на захід і усі разом зібрали багато фломастерів, олівців, фарб, які скоро передамо в Охмадит. Цим кольоровим яскравим пробігом ми привернули увагу громадськості. Люди навіть зараз продовжують писати в соціальних мережах, що хотіли б долучитися до заходу і принести різнокольорові канцелярські товари дітлахам".

The Color Run, або "кольоровий забіг", вперше відбувся ще у 2012 році в США. Цей забіг називають "найщасливішими п'ятьма кілометрами на планеті", тому що це не просто марафон, а свого роду "забіг-вечірка": на всьому шляху проходження бігунів обсипають різнобарвним порошком і поливають фарбами.

Нагадаємо, що у квітні цього року ведучі 1+1 Медіа долучилися до доброчинного напівмарафону "Друге дихання". Кошти збирали зіркові фандрейзери на своїх сторінках у соціальних мережах: Олександра Лобода, Ігор Циганик, Марічка Падалко, Марина Леончук та Анатолій Анатоліч. Таким чином вдалося зібрати кошти на забезпечення відділення реанімації лікарні ОХМАДЕТ оновленим сучасним апаратом штучної вентиляції легень, що уже рятує життя діткам.

Організатори кольорового забігу Color Run'16 - громадська організація "МСК "KM Running club" та компанія "New Balance Україна". "Кольоровий пробіг" - це їхня спільна ініціатива, третій рік поспіль вони організовують свято яскравої музики та здорового способу життя для всіх затятих бігунів та початківців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація