Комаров розповів, що з ним відбувалося під час небезпечного ритуалу з отрутою бразильської жаби

Комаров розповів, що з ним відбувалося під час небезпечного ритуалу з отрутою бразильської жаби

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий поділився, що у нього перед очима повністю все змінилося.

Сьогодні гостем "Сніданку з 1+1" став ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який днями повернувся до України з тривалої експедиції Бразилією.

Телеведучий поділився враженнями від подорожі країною контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація. Дмитро також розповів про знайомство з виконавицею головної ролі в серіалі "Рабиня Ізаура" Луселією Сантос, яка зовсім скоро відвідає Україну.

 "Спочатку ми поставили собі за мету зробити великий фільм про цю акторку. Вона відома зірка в Бразилії, тому знайти її було досить складно. Наше знайомство почалося з великого інтерв'ю, і за декілька днів знімань ми почали спілкуватися краще: пригощали її салом, привезли багато подарунків, вишиванку, віночок і прихватку з орнаментами. Виявилося, Луселія дуже багато подорожувала. Тільки в Китаї вона була 26 разів. Але в Східній Європі, де популярність серіалу з її участю досягла піку, не була жодного разу. Так ми і переконали Луселію приїхати до України", - розповів ведучий.

Дмитро Комаров розповів, як запрошував зірку "Рабині Ізаури" до України

Дмитро Комаров розповів, як запрошував зірку "Рабині Ізаури" до України

Цікаво, що зараз бразильська знаменитість живе одна у великому розкішному будинку в елітному районі Ріо-де-Жанейро. Актриса веде активне соціальне життя, захищає Бразилію від вирубки лісів і винищування тварин, грає в театрі, веде досить скромний спосіб життя, сповідує буддизм, не вживає м'яса, займається йогою і у свої 61 ходить в гори. Крім того, Луселія Сантос - екстремалка. Дмитро Комаров розповів, як під час знімань одного з епізодів забрав її біля будинку на мотоциклі, щоб покататися по Ріо.

"Улюблена страва Луселії - борщ. Я це з'ясував випадково, коли ми їхали на фазенду, де знімалася "Рабиня Ізаура". Я запропонував приготувати нашу традиційну страву, і виявилося, Луселія її давно любить і готує. Вона сама знайшла рецепт в інтернеті, але трохи його змінила - вийшов простий холостяцький борщ від Луселії Сантос, в якому компонентів в 5 разів менше, він легкий і дієтичний, без капусти й картоплі, і готується в блендері", - поділився Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров та Луселія Сантос / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також телеведучий розповів про свій досвід участі в первісних ритуалах бразильських племен, які мають приголомшливий ефект:

"Мені запропонували пройти ритуал, який повинен повністю змінити людину на краще. Отруту зі спини найнебезпечнішої жаби в Бразилії вводять в організм. Після цього 15 хвилин ти перебуваєш у такому стані, що здається, зараз помреш. І таких ритуалів в житті індіанців безліч. Наприклад, "айяуаска" - це традиційний їхній напій з кори дерева і ліани, який індіанці постійно вживають, щоб бути ближче до природи і краще полювати. Це справжній галюциноген. У мене перед очима повністю все змінилося. Я залишався у свідомості й розумів, чим я займаюся, але відчуття були незвичайні. Я детально їх описав під час знімань цього епізоду".

Крім того, Дмитро Комаров дав поради тим, хто хоче відвідати Бразилію. За словами телеведучого, бразильські ціни навіть на найпростіші продукти харчування набагато вищі, ніж в Україні. У туристичних районах в денний час перебувати безпечно, але варто поводитися обережно. А ось у фавелах, які живуть за законами наркомафії, туристам бувати в жодному разі не можна.

Про подробиці небезпечної зустрічі з бразильською мафією, а також про інші пригоди Дмитра Комарова можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим, які відбудуться в Харкові, Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі. А ще телеведучий познайомить українців із зіркою відомого бразильського серіалу "Рабиня Ізаура" Луселією Сантос, яка вперше відвідає Східну Європу.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту "Світ навиворіт" відбудеться на телеканалі "1+1" вже цієї осені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація