Комаров у аніме, гейша та зіркові гості: як минув допрем'єрний показ "Світу навиворіт" про Японію

Захід відвідали Соломія Вітвіцька, Світлана Тарабарова, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян та багато інших.

У четвер, 31 серпня, в кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем'єрний показ найбільш гостроцікавого сезону популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" про Японію, який стартує на "1+1" 7 вересня о 22:00.

Вперше за семирічну історію проекту екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв вирушили "до країни майбутнього, а не минулого" - високорозвинену Японію, щоб показати телеглядачам "виворіт" цієї країни, про існування якого не підозрювали навіть найдосвідченіші мандрівники.

Гостей вечора, "Міс Україна 2016" і партнерку Дмитра Комарова в проекті "Танці з зірками" Олександру Кучеренко, ведучих "1+1" Соломію Вітвіцьку і Єгора Гордєєва, співачку Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна, Аню Добриднєву, Світлану Тарабарову, дизайнера Ольгу Навроцьку, українського борця, чемпіона світу і срібного призера Олімпійських ігор Жана Баленюка вітала гейша в справжньому традиційному японському кімоно, після чого вони повністю занурювалися в неповторну атмосферу "країни сонця, що сходить", повну яскравих фарб і контрастів.

Кожен гість міг отримати ексклюзивний подарунок на пам'ять про презентацію "Світ навиворіт. Японія". Професійний майстер японської каліграфії, спеціально запрошений до України Українсько-японським центром КПІ, ієрогліфами зображував ім'я всіх охочих.

У залі кінотеатру на журналістів і гостей заходу чекав особливий сюрприз від проекту "Світ навиворіт" - мультфільм в стилі аніме, героєм якого став Дмитро Комаров.

"Цей мультфільм про те, як я подорожував Японією. Його для нас зробила одна з найбільших студій аніме в цій країні під назвою "А1". З цього мультфільму ви зможете побачити, наскільки наші смаки і погляди відрізняються від японських", - сказав телеведучий.

Також журналісти і гості побачили спеціальний випуск проекту "Світ навиворіт", в якому Дмитро Комаров не тільки скуштував найнебезпечнішу страву у своєму житті - смертоносну рибу фугу, - але і відкрив глядачам несподівану сторону Японії, розповівши про індустрію розваг для дорослих, яка дуже популярна в цій країні.

"У цьому випуску ми зібрали японські дивацтва, все те, що шокує європейців, щоб показати, наскільки японський менталітет і культура відрізняються від наших", - зазначив ведучий.

Дмитро Комаров подякував і представив глядачам всю свою команду, яка працює над створенням "Світу навиворіт": оператора Олександра Дмитрієва з дружиною і редактором Іриною Спірідоновою, головного режисера монтажу Віталія Наришкіна, режисерів монтажу Михайла Євсєєва та Антона Рогозова.

Прем'єра нового сезону проекту "Світ навиворіт. Японія" відбудеться 7 вересня о 22.00 на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація