Комаров у "Світі навиворіт" познайомиться з "королем змій" і покаже ферму на даху хмарочоса

Комаров у "Світі навиворіт" познайомиться з "королем змій" і покаже ферму на даху хмарочоса

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Телемандрівник вирушить на незвичайне полювання в кам'яних джунглях китайського мегаполісу, щоб зловити отруйну кобру.

У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", яка вийде на каналі "1+1" уже сьогодні о 22:45, Дмитро Комаров покаже глядачам зворотну сторону життя найбільшого китайського мегаполісу - Гонконгу.

Мандрівник познайомиться з "королем змій" і вирушить на екскурсію до "небесної" ферми.

Гонконг - одне з найбільш густонаселених міст планети і важливий світовий фінансовий центр. Це країна в країні, де є свій парламент, уряд і закони. "Світ навиворіт" у попередніх випусках вже розповідав, що населення мегаполісу становить близько 8 мільйонів, а кожен 7 житель тут - мільйонер. Але якщо подивитися на місто з висоти, то можна помітити, що Гонконг з сотнями найвищих хмарочосів, офісних будівель і торгових центрів з усіх боків оточений тропічними джунглями.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

У цих лісах живе 52 види змій, багато з яких отруйні і смертельно небезпечні. Проблема зі зміями тут дуже серйозна - їх можна зустріти практично в будь-якій частині мегаполісу, а іноді вони забираються навіть до житлових будинків. У Гонконзі існують спеціальні люди, завдання яких - захистити населення від отруйних укусів. У народі таку незвичайну професію називають "король змій".

"Світу навиворіт" в Гонконзі ексклюзивно вдалося відшукати людину з професією "король змій" і отримати від нього запрошення на спільне полювання. Яким чином вдасться Дмитру Комарову разом з ним зловити в парку одну з найбільш отруйних змій на планету - кобру, глядачі побачать в новій серії "Світу навиворіт".

А після полювання українські мандрівники потраплять до китайського ресторану, де подають лише одну старовинну страву - суп із змії. За традицією програми, спробує екзотичний суп і сам ведучий, після чого поділиться з усіма своїми враженнями.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Крім того, у новому випуску на глядачів чекає відкриття ще однієї незвичайної сторони життя сучасного мегаполісу. Раніше Дмитро Комаров вже звертав увагу на проблему відсутності вільної землі в Гонконзі. Але навіть в таких жорстких умовах винахідливі китайці придумали, як вирощувати в місті свіжі овочі та фрукти. Фермери тут знайшли місце на дахах хмарочосів, облаштувавши там цілі "небесні" сади. На екскурсію на одну з таких ферм потрапить і команда "Світу навиворіт".

Який вигляд має найбільша і найзнаменитіша гонконгська небесна ферма, що вирощують китайці на дахах хмарочосів, і як смакує зміїний суп - дивіться у новому випуску програми "Світ навиворіт" вже сьогодні о 22:45 на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація