Компанія Netflix зніме міні-серіал про життя Девіда і Вікторії Бекхем

Компанія Netflix зніме міні-серіал про життя Девіда і Вікторії Бекхем

Фото: instagram.com/davidbeckham

Подружжя уклало контракт зі стримінговим сервісон на 20 мільйонів.

Відоме зіркове подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів пішло стопами принца Гаррі та Меган і уклало контракт з компанією Netflix більше ніж на 20 мільйонів доларів.

Пара у документальній стрічці ділитиметься палкими подробицями свого сімейного життя і оприлюднюватимуть кадри з особистого архіву.

Проект розповість історію пари з моменту першої зустрічі і початку стосунків до теперішнього часу.

Як йдеться у виданні The Sun, частина проекту буде знята як реаліті, тобто оператори будуть супроводжувати подружжя на всіх заходах, які вони відвідуватимуть.

Ми побачимо іншу сторону Девіда, яку він рідко демонструє на публіці. У родині Девіда обожнюють все знімати. Вони з гордістю документували його кар'єру з самого дитинства і багато років зберігали вирізки з місцевих газет, шкільні записи і командні фотографії ... Знімальна група також буде документувати його життя тут і зараз, слідуючи за ним всім світом

повідомив інсайдер

Цікаво, що виробництвом документального фільму разом з командою Netflix займеться кінопродакшен Бекхема Studio 99.

Прем'єра стрічки запланована на літо наступного року.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що принц Гаррі та Меган також стануть учасниками нового реаліті-шоу Netflix. Подружжя проведе три місяці під прицілом камер, щоб показати людям своє справжнє життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація