Концерт Артема Пивоварова у Швейцарії двічі зірвали росіяни: співак оригінально виступив

Концерт Артема Пивоварова у Швейцарії двічі зірвали росіяни: співак оригінально виступив

Артем Пивоваров / Фото: instagram.com/pivovarov_stikhiya

Артист поділився, коли відбудеться скасований концерт.

Концерт українського співака Артема Пивоварова, який мав відбутися у швейцарському місті Цюрих, двічі зірвали росіяни.

Як розповів в Instagram музикант, російські пропагандисти поширили брехню, що він нібито прихильник ультраправої ідеології. Пивоваров намагався зробити все можливе, аби концерт все ж таки відбувся, утім, його довелося перенести на осінь. Співак обіцяє, що зробить усе необхідне, аби нарешті провести подію.

"Ми зробили все можливе для того, щоб концерт у Цюриху все ж таки відбувся. Однак місцева влада та поліція заборонили проводити концерт і на новій локації. Ми не скасовуємо концерт, а переносимо його. Ми підключили всі ресурси, посольство, пресу, юристів, збиратимемо всі необхідні документи для того, щоб концерт відбувся, але пізніше, в осінньому турі. Ми продовжуватимемо боротися за правду!" – зазначив музикант.

Музикант вирішив не їхати зі Швейцарії, не потішивши своїх прихильників. Тож мініконцерт все ж таки відбувся, щоправда, імпровізований. Пивоваров зібрав фанів та заспівав просто на вулиці біля озера.

"Дякуємо, що прийшли! Ми музиканти з України! Ми тут, тому що наш концерт сьогодні скасовано місцевою владою та поліцією. Мене назвали нацистом! Сподіваюся, ви розумієте ситуацію в нашій країні! Ми маємо благодійну місію в ім'я України! Є різниця між українськими воїнами та нацистами! Вони захищають нашу країну! А не загарбують чужу! Але ми продовжуємо боротися за свою свободу всіма можливими способами", - наголосив артист.

Нагадаємо, концерт Артема Пивоварова у Швейцарії мав відбутися 5 червня. Однак російські пропагандисти домоглися його скасування. Музикант планував заспівати для фанів на іншій локації, однак і там не дозволили. Нині ж артист планує таки зіграти концерт восени.

У схожу ситуацію потрапив артист Олег Скрипка. Учасників гурту "Воплі Відоплясова" звинуватили у прихильності до ультранаціоналістичної ідеології через російську пропаганду та скасували їхній концерт у Цюриху, Швейцарія.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація