Концерт до Дня Незалежності: режисерка розповіла, як "оживили" Кузьму Скрябіна і хто його зіграв

Концерт до Дня Незалежності: режисерка розповіла, як "оживили" Кузьму Скрябіна і хто його зіграв

Для цього організатори мали знайти актора, який передасть міміку артиста.

Режисерка грандіозного концерту до Дня Незалежності Катя Царик прокоментувала найбільш приголомшливий номер на шоу.

Йдеться про виступ гурту "Скрябін", разом з яким перед глядачами з'явився й загиблий фронтмен колективу Андрій Кузьменко. Як поділилася Царик, їй не хотілося вибудовувати номер на якихось спогадах, архівних записах чи появі фотографій на екранах, пише "КП" в Україні".

Тож організатори концерту звернулися до студії Postmodern, яка спеціалізується на технології, що відтворює будь-який об'єкт або ж людину за допомогою так званої нейронної сітки.

"Саме цим номером керував Євген Санніков. Я попросила його відтворити образ Кузьми, який співатиме. Для цього нам потрібно було знайти актора, дуже схожого на Кузьму, який зможе правильно передати його міміку. Це дуже важливо, оскільки нейронна мережа формує обличчя, а мімікою управляє актор. Цю роль виконав молодий актор Іван Блиндар, який зіграв Кузьму в фільмі "Я, "Побєда" і Берлін", знятому за однойменною повістю самого Андрія Кузьменка", - розповіла Царик.

Іван Блиндар зіграв Кузьму "Скрябіна" / Фото: instagram.com/ivanblindar

Нагадаємо, що концерт до Дня Незалежності дійсно вразив своїми масштабами. Він тривав понад три години, у ньому взяло участь більше 30 артистів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація