Концерт куми президента Білозір несподівано зняли з ефіру

Концерт куми президента Білозір несподівано зняли з ефіру

Концерт куми президента Білозір несподівано зняли з ефіру

Фото: facebook.com/oksana.bilozir

Таке рішення обурило користувачів Мережі.

Ювілейний концерт української співачки Оксани Білозір відмовилися транслювати.

Раніше було заплановано, що виступ покаже один із національних каналів, однак його керівництво змінило своє рішення.

Причиною такого вчинку стала "невідповідність формату та концепції суспільного мовлення" каналу".

Генеральний директор Палацу "Україна" Роман Недзельський повідомив таку новину на власній сторінці у соцмережі та додав, яким буде вихід із цієї ситуації.

"Я не погоджуюся бути у ефірному вигнанні в своїй Країні, і звучати тільки в інтернеті з українською піснею, та не дам цим "пришельцям" окупувати наш національний теле та радіо простір", - зауважив він.

Генеральний директор Палацу "Україна" прокоментував відміну трансляції концерту Білозір / Фото: facebook.com/nedzelskiy.roman

Недзельський заспокоїв прихильників артистки, яка є кумою Порошенка, підкресливши, що концерт з нагоди сорокаріччя її творчої діяльності все ж таки транслюватиме інший телеканал.

Український радикальний політик Олег Ляшко обурився фактом виключення із ефіру виступу Білозір.

"Щойно дізнався, що гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія зняв з ефіру прем'єрний показ ювілейного концерту народної артистки України Оксани Білозір, що був запланований до ефіру на Великдень, 1 травня. В концерті прозвучать пісні, які давно стали улюбленими для кількох поколінь українців. Чого тільки варта всім відома "Україночка" - гімн наших славних жінок! Оскільки Оксана Білозір також є волонтеркою, допомагає українському війську, в концерті візьмуть участь і вояки АТО",  - наголосив депутат.

Ляшко не лишився осторонь питання з відміною концерту Білозір / Фото: facebook.com/O.Liashko

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія прокоментував таке рішення на власній сторінці у соцмережі.

"Рішення не ставити концерт в ефір пов'язане не з музикою, а з великою купою діячів та вітань зі сцени. Персональних ювілейних святкувань музична політика каналу не передбачає. А ще мені дивно, що людина, що репрезентує в Україні ВВС, не вважає, що редакційну політику каналу вирішує канал, а не естрадні та політичні діячі. Єдине, на що мені залишилось сподіватись - що Ваша підтримка не розповсюджується на зоологічний шовінізм у тому пості", - відповів він підписниці, яка працює на ВВС.

Повʼязані теми:

Наступна публікація