Кондратюк пригадав, як на "Караоке на Майдані" після візиту Януковича зник капелюх з грошима

Кондратюк пригадав, як на "Караоке на Майдані" після візиту Януковича зник капелюх з грошима

Кондратюк пригадав, як на "Караоке на Майдані" після візиту Януковича зник капелюх з грошима

Ігор Кондратюк

Ведучий пригадав кумедну історію, пов'язану з експрезидентом-втікачем.

Продюсер та ведучий легендарного шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк згадав часи, коли знімалася передача.

Зокрема, шоумен пригадав, як колись на знімання проєкту завітав колишній президент-втікач Віктор Янукович. Про це він розповів у програмі STAND UP Battle Club. Кондратюк добре пам'ятає ті знімання з Януковичем, бо тоді відбулося декілька кумедних історій.

Це була дитяча версія "Караоке на Майдані" і на знімання дуже хотів завітати Віктор Янукович, який на той момент був прем'єр-міністром і планував висуватися на пост президента. Хлопчик, який брав участь у шоу, співав дитячу пісню "В траве сидел кузнечик".

Та коли відзняту передачу передали на канал, керівництво сказало Кондратюку, що в пісні є слово "сидел", тому вони не будуть її випускати:

"Я кажу: "Дитяча пісня, ви там взагалі поїхали?". Мені кажуть: "Ні, нам сказали чітко ніяк не компрометувати Януковича". Я кажу: "Нічого, що Янукович стояв і аплодував під час того, як хлопчик виконував цю пісню". Мені відповіли: "Він не розумів, що робить, а ми за це можемо отримати", - розповів Кондратюк та додав, що пісню так і не вирізали.

Ігор Кондратюк на "Караоке на Майдані"

Також продюсер розповів, що на тій же передачі, куди завітав Янукович, зник капелюх, у який учасники збирали гроші:

"На цьому історія не закінчилася. Коли ми зібралися і вийшли на наступну передачу, мені редакторка каже: "Ігорю, в нас зник капелюх". А тоді була якраз фішка про те, що Янукович двічі судимий і типу тирив шапки по молодості. У нас реально на тих зніманнях зник капелюх і не було його два роки. Поки на передачу не прийшла дівчина, яка виступала в тій передачі ще школяркою, а прийшла студенткою, вона там програла, і сказала: "Я забрала, я на фарт". А я кажу: "Нічого, що ми тут два роки думаємо про те, що Янукович вкрав ще один капелюх", - поділився Кондратюк.

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк різко "проїхався" по Руслану Ханумаку за його скандальну композицію "Дика дичка". Продюсер зазначив, що навіть "Волонтер" від Потапа не такий безглуздий.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація