Конфлікт між герцогинями. Перед весіллям Меган довела Кейт Міддлтон до сліз - ЗМІ

Конфлікт між герцогинями. Перед весіллям Меган довела Кейт Міддлтон до сліз - ЗМІ

Фото: Reuters

Таблоїди повідомляють, що взаємна неприязнь з'явилася між Меган і Кейт одразу ж після знайомства.

На тлі новин про переїзд Меган Маркл і принца Гаррі з Кенсінгтонського палацу, де вони проживають з іншими членами британської сім'ї, в окрему заміську резиденцію в західні ЗМІ просочується все більше інформації про особисті взаємини у королівській родині.

Так, до переїзду пару могли підштовхнути складні стосунки між Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Говорять про те, що герцогині по-різному дивляться на речі й насилу уживаються у безпосередній близькості одна до одної.

За чутками, взаємна неприязнь з'явилася між Меган і Кейт одразу ж після знайомства, оскільки у герцогинь занадто різні характери. Меган - виразний екстраверт, а Кейт більш стримана. А не так давно інсайдер навіть розповів виданню Daily Beast про те, що одного разу Маркл довела Кейт до сліз.

Фото: Reuters

Справа була напередодні весілля Меган і Гаррі, яке відбулося 19 травня 2018 року, - у той період Кейт була особливо емоційна, оскільки щойно стала мамою втретє. Інсайдер повідомив, що Кейт з дочкою Шарлоттою прийшли на примірку сукні для дівчинки, в якій вона мала з'явитися на королівському весіллі. Там Кейт зустрілася з Меган, і щось пішло не так: після примірки герцогиня Кембриджська вийшла "вся у сльозах".

У виданні також повідомили, що Кейт вже не вперше залишається незадоволена поведінкою Меган. Наприклад, дружина принца Вільяма також була помітно напружена під час їхнього першого офіційного виходу в світ вчотирьох. Міддлтон не сподобалося, що Маркл поводилася дуже розкуто, чим привертала до себе підвищену увагу.

Зазначимо, що повідомлення про сварку між Кейт і Меган несподівано чути на тлі того, що лише кілька місяців тому Міддлтон підтримала Маркл у конфлікті з батьком.

Нагадаємо, що офіційною причиною переїзду принца Гаррі і Меган є поповнення в сім'ї - незабаром майбутнім батькам знадобиться більше місця.

В новому будинку у Фрогмор-хаус разом з парою також буде жити і мама герцогині, 62-річна Дорія Рагланд, яка буде допомагати їй з новонародженим малюком. Там їй виділять окремий флігель, щоб вона почувалася максимально комфортно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація