Контакт з духом: Анджеліна Джолі розмовляє з давно померлою мамою

Контакт з духом: Анджеліна Джолі розмовляє з давно померлою мамою

Фото: East News

Зірка важко переживає смерть мами ще й досі.

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі поділилася своїми переживаннями через втрату мами Маршелін Бертран.

Про це вона відверто розповіла журналістці французького видання Elle й одночасно своїй подрузі - Маріан Перл для червневого номеру.

Мама Анджеліни, французько-американська акторка Маршелін Бертран, померла 10 років тому від раку яєчників.

Мама Анджеліни Джолі Маршелін / Фото: Getty Images

Анджеліна зізналась, що й досі не може прийняти цю втрату й часто собі уявляє як спілкується з мамою. Вона гостро відчуває потребу у ній саме в цей важкий період життя після розлучення.

"Вона дуже потрібна мені. Я часто розмовляю з нею подумки й намагаюсь зрозуміти, що вона б сказала в цій ситуації, у яку сторону вона мене б направила", - розповіла Анджеліна.

Після того як Маршелін пішла з життя, Анджеліна зробила діагностику для того, щоб попередити захворювання свого організму. Після обстеження у акторки був виявлений ген, який викликає онкологічну хворобу, тому вона вирішила видалити репродуктивні органи. Акторка хотіла уникнути раку у майбутньому та побачити своїх онуків.

Для Джолі це надзвичайно важливо. Вона шкодує, що її мамі не випало можливості виховувати онуків.

"Вона була б чудовою бабусею. Я знаю як багато вона могла б принести в життя своїх онуків, і мені неймовірно сумно від того, що діти позбавлені цієї можливості", - зізналась Джолі.

Нагадаємо, що через хворобу Анджеліна Джолі втратила вісім близьких родичів. Так, рак забрав життя кузени артистки Франсін, двоюрідної бабусі Стелли, діда Роллана, мами Маршелін Бертран, тітки Деббі та дядька Ролі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація