Копія Джамали: глядачі помітили схожість учасниці "Голосу країни-8" Анни Трінчер із тренером

Копія Джамали: глядачі помітили схожість учасниці "Голосу країни-8" Анни Трінчер із тренером

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Юзери виявили схожість учасниці з Джамалою, як зовнішню, так і за голосом.

Наступної неділі, 15 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать перший прямий ефір "Голосу країни-8", в рамках якого підопічні зіркових тренерів Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль будуть боротися за перемогу в проекті .

Однією з підопічних Джамали, якій тренер подарувала квиток в прямий ефір, стала зірка популярного серіалу "Школа" Анна Трінчер.

Удачу 16-річній співачці на етапі "нокаутів" принесло виконання саунд-треку серіалу TDME ("Там де ми є") гурту "Антитіла".

Користувачі Мережі відзначили силу вокалу і талант Анни, а також вказали на її зовнішню схожість із зірковим наставником Джамалою.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Аня дуже схожа на Джамалу - копія", "У Джамали і Трінчер схожі голоси. Помітили?", "Вони з Джа дуже схожі. Може, сестри?", - написали у коментарях фани.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Відео виступу підопічної Джамали на етапі "нокаути" з піснею "TDME" набрало понад півмільйона переглядів на Youtube всього за три дні.

Наступної неділі у прямих ефірах "Голосу країни-8" виступатимуть Валентин Біленький, Олена Луценко, Олександр Чекмарьов,  Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, Анна Трінчер, Христина Храмова, Арсен Вітрецький, Адріана Шевчук з команди Джамали, Микита Трондін, Віолетта Литвиненко, Зіанджа, Србуі Саргсян з команди Потапа, а також тріо Nude voices, Михайло Сосунов, Олена Карась, Андрій Рибарчук з команди Тіни Кароль.

За правилами першого прямого ефіру у команді кожного зіркового тренера залишиться по два учасники: одного оберуть глядачі шляхом телефонного і смс голосування, іншого – наставник.

Нагадаємо, що наразі розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону "Голосу країни". У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом 16 фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація