Королева Єлизавета ІІ взяла під особистий контроль життя Меган та Гаррі - ЗМІ

Королева Єлизавета ІІ взяла під особистий контроль життя Меган та Гаррі - ЗМІ

Фото: Associated Press

Її величність не дозволить герцогам Сассекським створити своє королівство Фрогмор.

Королева Британії Єлизавета ІІ, яка готує особливий подарунок до дня народження Меган, вирішила взяти під свій контроль життя герцогів Сассекських.

Як повідомляє видання Еxpress з посиланням на королівського інсайдера, відокремлення Меган Маркл та принца Гаррі від Кенсінгтонського палацу виявилося не їхнім бажанням, а було особистим розпорядженням королеви.

Зазначається, що усі дії герцогів будуть координуватися Букінгемським палацом, тобто особисто королевою. Вона впевнена, що так краще зможе контролювати онука і його норовливу дружину. Вона має намір тримати подружжя ближче до себе, щоб стежити за їхньою діяльністю, а також показати, що ніхто не дасть їм бажану незалежність.

"Намір полягає в тому, щоб забезпечити грамотну роботу. Те, що роблять Меган і Гаррі, має координуватися діями всіх членів сім'ї. Саме тому не буде незалежного королівства Фрогмор", - передає слова інсайдера видання. 

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі та його дружина Меган завели особисту сторінку в соцмережах і переїхали з Кенсингтонського палацу у Фрогмор-гаус, розташований на території Віндзорського замку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація