Королівська сім'я опублікувала листівки до Різдва з фотографіями Кейт і Меган

Королівська сім'я опублікувала листівки до Різдва з фотографіями Кейт і Меган

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Принц Вільям і Кейт зображені на знімку з дітьми, а для другої листівки обрали раніше невідоме фото з весілля Меган і принца Гаррі.

Кенсінгтонський палац опублікував знімки членів королівської сім'ї. Вони стануть основою для листівок, які королівська родина традиційно готує до Різдва.

Ці знімки будуть використані у різдвяних листівках королеви Єлизавети II, які вона відправляє у святкових розсилках шанувальникам.

Так, на одному зі знімків зображена сім'я герцога і герцогині Кембриджських. На ньому Кейт і принц Вільям позують зі своїми трьома дітьми - принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї.

Автором портрета є Метт Портеус, а знімання відбулося в Анмер-Холі.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

"Попрацювати з герцогом і герцогинею Кембриджською – честь для мене. Зафіксувати моменти веселощів і відпочинку такої неймовірної родини – велика честь", – поділився Портеус.

Друга листівка - чорно-біла. Це фото було зроблено у день весілля принца Гаррі і герцогині Сассекської Меган 19 травня. На ньому молодята стоять спиною до об'єктиву і милуються святковим феєрверком.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото було зроблено під час прийому в Фрогмор-Хаус під Лондоном, до якого принц Гаррі і Меган планують переїхати вже незабаром. Автором знімка став Кріс Аллертон.

Також королівська сім'я підготувала і третю листівку, на якій зображені принц Чарльз з герцогинею Корнуольською Каміллою у день 70-річчя спадкоємця британського престолу. Фото було зроблено Уго Бернандом влітку в саду Кларенс-хаусу.

Нагадаємо, що герцогиню Кейт помітили за кермом автомобіля - вона на самоті їхала до Букінгемського палацу на зустріч з королевою.

Журналісти припускають, що Кейт звернулася до бабусі свого чоловіка запорадою на тлі чуток про її напружені стосунки з Меган Маркл.

Нещодавно у ЗМІ з'явилися чутки про погані взаємини у королівській родині. Так, інсайдери розповіли журналістам про сварку між принцами Гаррі і Вільямом через Меган. Герцогині Кембриджській також приписують сварку з герцогинею Сассекською.

Повʼязані теми:

Наступна публікація