Козловський не бачить суперників для Огневич, а Полякова незадоволена велетнем у номері Злати

Козловський не бачить суперників для Огневич, а Полякова незадоволена велетнем у номері Злати

Вже завтра стане відомо, чи переможе Злата Огневич на Євробаченні

Українські зірки зробили прогнози щодо перемоги Злати Огневич у фіналі Євробачення 2013.

Першим не прогнози, але побажання переказав продюсер співачки Alyosha Вадим Лисиця, йдеться у "Сніданку з 1+1".

"Я б хотів, щоб вона була першою, щоб ще раз Євробачення було у нас. За результатами першого півфіналу вона - краща", - сказав Лисиця.

Але для вдалого виступу в фіналі Вадимові не вистачає яскравого шоу. За словами продюсера, номеру Злати "не вистачає чогось яскравого", але з точки зору музики – все чудово.

Співак Віталій Козловський у фіналі Євробачення не бачить жодного достойного суперника для Злати. 

"Цього року не можу віддавати вподобання іншим учасникам, окрім Злати. Злата своя, Злата талановита, Злата голосиста, тому підтримую лише її", - поділився співак.

Євробачення не дивиться. Інколи вмикає телевізор лише під час підрахунку голосів, зізнався "Сніданку" лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук, але про участь Злати Огневич знає.

"Вона на Євробаченні. Це один з тих адекватних виборів, коли саме такій співачці, саме в такому форматі, саме на такому етапі кар'єри це дуже потрібно", - зауважив Вакарчук

Та на фінал від Вакарчука жодних прогнозів.

"Багато хто там не на своєму місці. Вона на своєму місці. Я не знаю, як вона заспіває, я просто бажаю їй успіху", - сказав лідер "Океану Ельзи".

Найсуворішою суддею виявилась співачка Ольга Полякова. Її обурив велетень Ігор Вовковинський – родзинка шоу Злати Огневич. Саме через нього перемогу України в фіналі Євробачення Полякова ставить під сумнів.

"Я не зрозуміла, чого цей чувак? Він своїх грошей не відпрацював. Якби він її підкинув, вона всю пісню співала в польоті, він би в кінці її схопив. От тоді б перемога була нашою, а так лише на твій янгольський голос сподіваємося", - поділилась Полякова.

Зазначимо, вже завтра у Мальме відбудеться фінал конкурсу Євробачення. Як стало відомо під час жеребкування, Злата Огневич виступатиме у другій частині співочого змагання. 

Українські зірки зробили прогнози виступи Огневич у фіналі Євробаченн

Українські зірки зробили прогнози виступи Огневич у фіналі Євробаченн

Повʼязані теми:

Наступна публікація