Красиві теж плачуть: Астаф’єва відверто поділилася найбільш особистими проблемами

Красиві теж плачуть: Астаф’єва відверто поділилася найбільш особистими проблемами

Фото: ТСН

Зірка страждає від нездійснених поки що мрій про повноцінну сім’ю та дітей.

Даша Астаф’єва є прикладом того, що розкішна зовнішність не завжди є запорукою особистого щастя. До 30-річного віку вона мріяла про чоловіка і дитину, а у 33 досі перспектив весілля не видно, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Жінки захоплюються фігурою, як у неї, але сама Даша попереджає: заздрити не варто, бо чимало дівчат не уявляють про випробування, котрі випадають на долю вродливих. Зараз зірка займається спортом активніше, ніж раніше – в елітному комплексі вона проводить ледве не півдня між басейном і тренажерними залами. Хоча чоловіки,  як і раніше, готові платити до півмільйона доларів за одну ніч з нею, Даша зізнається, що краса їй щастя не дала. "Тому що весь час є спокуси користуватися цією красою. Причому навіть не 10, 20 і не 100 тисяч доларів. Пропонують багато і постійно. Але, слава Богу, в мене є почуття гумору. Зазвичай мені пишуть: привіт, красуню, ви мені дуже сподобалися, 500 тисяч доларів. Я їм пишу: ви мені чи я вам?", - каже вона.

Красива – не означає щаслива. Даша Астаф'єва відверто розповіла про особисте життя

Красива – не означає щаслива. Даша Астаф'єва відверто розповіла про особисте життя

Cекс-бомба родом із робітничої сім’ї на Дніпропетровщині, славу здобула ще в 23 роки. Астаф’єва – єдина українська модель, яка здружилася із засновником американського журналу Playboy Г’ю Гефнером і прославилася скандальною витівкою в Америці – на очах сотень журналістів з усього світу зняла білизну. Минуло 10 років і Дар'я оголяє душу: в свої 33, каже, не про таке життя мріяла. "Всі хі-хі, ха-ха, Астаф’єва бореться за свого жениха. Але ніхто не знає, що це таке. Я, як будь-яка дівчина, хочу родину, хочу бути нареченою, матір’ю. Але не в такому стані мені хочеться це робити", - розповіла Даша.

"Настільки особиста драма. Я нічого не можу зробити, і поряд чоловік, котрий нічого не може. Я не бажаю нікому переживати таке, що відбувається зараз із нами. Я хотіла дитину з першого дня, як зустріла Артема. Він мене покликав на перше побачення. Я замість того, щоби слухати його, сиділа й думала: який він буде гарний тато. Не знаю, можливо, ще не наш час. Ми хочемо з першого дня, повірте", - поділилася своїми переживаннями Астаф’єва. На запитання, чому не може завагітніти, вона категорично відмовляється говорити, бо це болюча тема.

Її сльози Україна побачила ще півроку тому. Тоді Астаф’єва зізналася, як сильно закохалася в бізнесмена Артема Кіма. Він уже третій рік під домашнім арештом через обвинувачення у мільйонному розкраданні бюджетних коштів. Зимову депресію вона лікувала у психотерапевта. Від нервів з’являється ще й псоріаз – хвороба, від якої Даша досі страждає. "Я з цим не можу впоратися, все триває, нічого не допомагає. Зараз я тримаюся, тому що намагаюся не нервувати. Це все є, плями. Тому що без нервів нікуди", - зізнається вона. Після 30 Астаф’єва розгледіла й перші зморшки та зміни у фігурі. "Не ідеальна. От у мене зразу щоки під очима – набряки. Вічно голову вище, ніс по вітру – підборіддя не буде. З часом я розумію, що вже не така молода, у мене є сумніви з приводу свого тіла. Я не можу виступати в костюмах, в яких виступала ще п’ять років тому. Всі так звикли бачити мене з червоною помадою, що є люди, котрі кажуть: це серйозно Астаф’єва? Великих зусиль потребувало полюбити себе", - каже вона.

Невже врода приносить лише нещастя? Перший директор конкурсу "Міс Україна", який за своє життя бачив сотні красунь, певен: їхнє тіло – це водночас і покарання, і дар. "Їм потрібен захист. Одна з найкрасивіших дівчат, котрих я знав, на момент закінчення школи пережила три зґвалтування", - пояснив Ян Медніков.

У вродливих, певні експерти, більше спокус – у них важчий вибір. Астаф’єва зізнається, що вона обирає любов, бо вірить, що будь-яка жінка красива лише поруч з чоловіком. Такого співачка знайшла в Артемові, незважаючи на його проблеми із законом. І саме задля нього вона хоче зберегти свою вроду. "А якщо ви вважаєте, що ви некрасиві, то ви не зустріли правильного чоловіка", - підсумувала вона.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація