Ксенія Мішина показала, як з 11-річним сином спала на підлозі у ванній під час нічної атаки на Київ

Ксенія Мішина показала, як з 11-річним сином спала на підлозі у ванній під час нічної атаки на Київ

Ксенія Мішина із сином / Фото: instagram.com/misha.k.ua

Артистка ховалася від вибухів.

Українська акторка Ксенія Мішина показала, як разом з 11-річним сином Платоном під час нічної атаки окупантів на Київ спала на підлозі у ванній кімнаті.

Під час сигналу повітряної тривоги знаменитість не нехтує безпекою. Тож, Ксенія разом з 11-річним сином ховається у безпечному місці. Цієї ночі, коли окупанти випустили по Києву ракети та безпілотники, акторка із Платоном ночувала у ванній. Відповідним фото зірка поділилася в Instagram.

На фото видно, як син Ксенії спить на підлозі біля пральної машинки. Щоб Платон не змерз та не захворів, знаменитість зробила для нього імпровізоване ліжко з ковдр.

Син Ксенії Мішиної / Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Повідомлення від друга: "Прокинувся від того, що лопнула кришка унітаза, на якій я заснув. Теж виявився страшний звук". Вбиральня тепер, як центр нашого життя . Поправ, посрав, ліг спати…", - обурилася акторка.

Нагадаємо, у ніч проти 6 червня російські окупанти здійснили черговий терористичний акт, який може спричинити жахливу катастрофу. Російські військові підірвали Каховську ГЕС. Українські знаменитості прокоментували вчинок країни-агресорки Росії.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація