Ксенія Мішина розповіла, як колишній із неї знущався: "В хід пішли руки"

Ксенія Мішина розповіла, як колишній із неї знущався: "В хід пішли руки"

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Артистка згадала стосунки з аб'юзером.

Українська акторка, екс"Холостячка" Ксенія Мішина, яка зізналася, що не боїться розриву стосунків з Олександром Еллертом, пригадала свого колишнього.

Прихильникам у Instagram зірка відверто розповіла про аб'юз з боку екса. Як згадала Мішина, тоді у неї був не найкращий період у житті:

Я добре пам'ятаю той час, коли я знімала кімнату в трійці з чорними від цвілі стелями. Рідкісні підробітки аніматором, нескінченні кастинги і слова одного режисера: "Тобі ніколи не стати акторкою. Ти гарна, так, але ти не акторка, ти модель". Навряд чи я зможу описати словами те липке відчуття відторгнення і біль від усвідомлення безвиході

зізналася Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка переживала за майбутнє свого сина, чи зможе забезпечити йому бодай якісь базові потреби, їй доводилося часто розлучатися з дитиною, аби заробити якусь копійку. У той момент в житті Ксенії неочікувано з'явився чоловік.

І тут з'являється він. Перевозить мене до гарної квартири, починаються щасливих декілька місяців, в яких вдихаючи відчуття безпеки і турботи, просто не помічаю дзвіночків. Поступово я починаю відчувати, що щось йде не так. Приниження, образи під час сварок і аргументи, що я сама вивела його своєю поведінкою. Привіт, аб'юз, давно не бачилися. Від моменту, коли я вагітна, тікала з таких стосунків

розповіла акторка

Мішина пригадує, що чоловік називав усіх акторок повіями та наполягав, аби Ксенія зробила вибір – професія чи родина.

Зриви змін, скандали, агресивні ревнощі, фактично арешти в квартирі, коли я повинна йти на роботу. Жадібність, фінансовий тиск і приниження аж до відбирання всіх подарунків. Потім в хід пішли руки. І нікого в світі, хто може захистити. Поліція, почувши "сімейні розбірки", просто ігнорувала такі виклики і це ще більше посилювало бридке відчуття того, що ти на все це заслуговуєш і повинна терпіти

зазначила Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua


Та, незважаючи на те, що Ксенії довелося все це пережити, вона вдячна за цей шлях, оскільки завдяки ньому стала тою, ким зараз є.

 

Зараз я говорю дякую за такий шлях, за те, що змогла взяти відповідальність за своє життя, почала працювати над собою, багато вчитися і поступово вибиратися. За силу своєї душі і нескінченну віру.

зауважила Мішина

Нагадаємо, не так давно обранець Ксенії Мішиної, сценарист Олександр Еллерт показав, який вигляд мали він та Ксенія в дитинстві. Коханий акторки замилував їхніми дитячими знімками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація