Ксенія Мішина заінтригувала своєю "вагітністю" під час знімань шоу "Ліпсінк батл"

Ксенія Мішина заінтригувала своєю "вагітністю" під час знімань шоу "Ліпсінк батл"

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка відповіла на запитання ведучого ПТП.

6 березня о 20:20 на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра нового шоу зіркових пародій під назвою "Ліпсінк батл", в якому візьмуть участь 36 відомих артистів.

Ведучими шоу став репер ПТП і тренерка "Голосу країни", відома співачка Тіна Кароль

Вчора стало відомо, що до шоу долучиться коханий Ксенії Мішиної — Олександр Еллерт та прем’єр Національної Опери України Олександр Стоянов. Зірки прийняли виклик, який їм кинули їхні другі половинки у межах #lipsyncbattle_challenge.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Під час знімань масштабного шоу, які розпочались нещодавно у Києві, відомі зірки, розбившись на пари, пародіювали своїх кумирів. Окрім того, після виступів вони відповідали на гострі запитання ведучих ПТП та Тіни Кароль. Так, акторка Ксенія Мішина, відповідаючи на запитання ПТП, чи не вагітна вона, заінтригувала глядачів. Зірка пообіцяла незабаром показати фотосесію, в якій будуть розкриті всі карти.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Ведучими бекстейджу на Youtube каналі стали відомі радіоведучі Слава Дьомін і Тетяна Татарченко. Саме вони будуть після виступу спілкуватися з учасниками шоу, випитуючи сенсаційні та ексклюзивні подробиці з-за лаштунків. 

Ведучий бекстейджу Слава Дьомін зізнався, що теж в дитинстві "ліпсив" перед дзеркалом відомих артистів:

В дитинстві я дуже хотів стати Майклом Джексоном, так само, як і він, виступати на великій сцені. Пам’ятаю, як перед дзеркалом намагався повторити його коронну стійку, але завжди падав. Напевно всі в дитинстві пародіюють відомих артистів, і це круто. Зараз нашим учасникам проєкту доводиться нелегко, адже це шоу крутих пародій, коли потрібно влучно потрапляти у текст, копіювати пластику, міміку іншого артиста. Найскладніше дівчатам пародіювати хлопців і навпаки, але нашим зіркам це вдається

поділився Дьомін

Зазначимо, що за правилами шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл", у перших шести епізодах кожної суботи виступатимуть шість суперзірок, які будуть поділені на пари. А глядачі у залі своїми оплесками визначать, хто найкращий у парі. Переможці трьох батлів в кінці вечора у Супербатлі битимуться за срібний пояс, пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески, пройде до Суперфіналу, де змагатиметься за перемогу та головний приз проєкту — золотий чемпіонський пояс "Ліпсінк батлу".

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, що нещодавно телеканал "1+1" запустив масштабний #lipsyncbattle_challenge в соціальних мережах, в якому зірки, популярні блогери і підписники "ліпсять" своїх улюблених виконавців. У челенджі вже взяли участь і стали першими учасниками шоу акторка "Жіночого кварталу" Олена Кравець, відомий танцюрист Євген Кот, тренерка "Ліги сміху" Маша Єфросиніна, співак Павло Зібров, акторка Ксенія Мішина, телеведуча Леся Нікітюк та інші відомі артисти.

Днями телеканал "1+1" запустив другий яскравий проморолик, в якому з'явилися нові учасники шоу — Іраклі Макацарія, який перевтілиться у світову зірку Джастіна Тімберлейка, і прима-балерина Катерина Кухар, яка втілила образ Майкла Джексона.

Також спеціально до грандіозної прем'єри сенсаційного шоу "Ліпсінк батл" телеканал "1+1" створив унікальну Instagram-маску, завдяки якій кожен може опинитися на сцені шоу зіркових пародій.

Дивіться прем'єру "Ліпсінк баттла" 6 березня о 20:20 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація