Ксенія Собчак показала себе в дитинстві разом з батьками

Ксенія Собчак показала себе в дитинстві разом з батьками

Ксенія Собчак показала себе в дитинстві разом з батьками

Фото: instagram.com/xenia_sobchak/

Світська левиця поділилася архівним фото.

Російська ведуча Ксенія Собчак, яка оголосила про свої наміри стати кандидатом у президенти РФ, днями відсвяткувала день народження.

5 листопада зірці виповнилося 36 років. У зв’язку зі святом Собчак вирішила поділитися з шанувальниками архівною світлиною зі свого дитинства.

На сторінці у Instagram Собчак виклала фото, де зображена зовсім маленькою разом з батьками.

Світлину Ксенія супроводила постом, у якому просить підписників підтримки, враховуючи фінансову, і розповіла, що не святкує свій день народження, а вважає за краще проводити час зі своєю сім'єю.

"Ми з родиною поїдемо на вихідні з Москви, щоб 7-го повернутися до міста і знову від самого ранку поринути у вир виборчої кампанії. Кампанії, якій потрібна ваша допомога. І ця допомога буде найкращим подарунком мені в цей день народження. Зайдіть на сайт і натисніть кнопку "Приєднатися". Це допоможе нам просто зараз зрозуміти скільки підписів ми зможемо зібрати. Хто з вас готовий стати волонтером, а хто просто згоден підписатися за моє висування", - написала Собчак.

Нагадаємо, нещодавно чоловік Ксенії Собчак Максим Віторган вперше показав обличчя їхнього сина. Актор виклав зворушливе відео у фотоблог.

Повʼязані теми:

Наступна публікація