"Квартал 95" знімає новий комедійний серіал з Бокланом у головній ролі

"Квартал 95" знімає новий комедійний серіал з Бокланом у головній ролі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нова комедія отримала назву "Папік".

Днями в Києві стартували знімання 16-серійної ліричної комедії від студії "Квартал 95" – "Папік". 

"Ідея цього серіалу з'явилася пару років тому, а ось інтенсивно готуватися до знімань ми почали на початку зими минулого року", – розповідає режисер Андрій Яковлєв, який відомий своєю роботою над серіалами "Свати" та "Родичі".

Андрій Яковлев / Фото: прес-служба каналу "1+1"

За сюжетом, пенсіонер, колись популярний актор кіно, доведений до відчаю, вирішує звести рахунки з життям. Але наостанок хоче привести себе до ладу і йде у модний барбершоп. Там йому, звичайно ж, наливають, після чого його тягне на останні у своєму житті пригоди. Але несподівано в одному з клубів головний герой знайомиться з дівчиною, мисливицею на "папіків", яка приймає його за успішного мільйонера.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ми показуємо одвічну проблему батьків і дітей, тільки в сучасному прочитанні. Наша історія – про протилежності поколінь та їхні різні погляди на життя. А ще про те, що ніколи не пізно почати чути і розуміти одне одного", - зазначив Яковлев.

Головні ролі в проекті виконують Станіслав Боклан та Дар'я Петрожіцька.

Станіслав Боклан та Дар'я Петрожіцька / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ще у процесі роботи над сценарієм режисер одразу бачив у головній ролі актора Станіслава Боклана.

"Для мене це було очевидним, що цю роль повинен зіграти тільки він. До речі, і в головній героїні я теж практично не сумнівався. З актрисою Дашею Петрожіцькою ми познайомилися на зніманнях. Тому кастинг для головних героїв ми не проводили. Я знав їхні можливості і всю амплітуду потенціалу", - зізнався режисер.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також у серіалі грають Сергій Сипливий, Олеся Жураковська, Катерина Кістень, Віра Кобзар, В'ячеслав Гіндін, Михайло Кукуюк та інші.

"Це велике задоволення – знати, що на тебе, як на артиста, пишеться талановитими людьми сценарій, і всім цим рулить не менш талановитий режисер. Звичайно, це тішить самолюбство, але і у той же час з'являється ще більша внутрішня відповідальність, щоб виправдати їхню довіру", – розповідає народний артист України Стас Боклан.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За його словами, такого героя він ще ніколи не грав. У персонажа Боклана за сценарієм прізвисько Дід, а в житті його звати Олександр Миколайович Меркулов.

"Він – колишній актор, якого свого часу вигнали з театру. Людина дуже талановита, правда, ображена долею і деякими людьми. Життя його не шкодувало, але одного разу у нього з'являється можливість все змінити, не без участі нової молодої знайомої", – говорить Станіслав Володимирович, який у гримі схожий на справжнього хіпстера, тільки злегка постарілого.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зі своєю партнеркою по новому проекту Станіслав познайомився безпосередньо перед початком знімань.

"Я граю представницю тієї категорії дівчат, які люблять розводити чоловіків на гроші. Це одна з тих типових жіночок з надутими губками, яка виставляє своє життя в Instagram і в багатьох питаннях має тільки поверхневі знання. На свою героїню я взагалі не схожа, в цьому своєрідна і складність, і шалений інтерес для мене, як для актриси. Щоб зрозуміти таких дівчат, а саме розібратися, що ними рухає, як вони себе поводять на публіці, перед початком знімань я переглянула велику кількість передач і фільмів про таких мисливиць на "папіків", розповіла акторка Дарина Петрожіцька.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Знімання серіалу триватимуть у Києві і області. Прем'єра нового серіалу від студії "Квартал 95" відбудеться на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація