Квентін Тарантіно про секс-скандал навколо Вайнштейна: Я знав про те, що він робив з жінками

Квентін Тарантіно про секс-скандал навколо Вайнштейна: Я знав про те, що він робив з жінками

Фото: Getty Images

Знаменитий режисер заявив, що більше не працюватиме з кінопродюсером.

Американський режисер Квентін Тарантіно, який раніше говорив, що новина про секс-скандал навколо Гарві Вайнштейна його "ошелешила", тепер розповів більше.

Творець картини "Кримінальне чтиво" зізнався, що знав про поведінку кінопродюсера з жінками не "з других рук".

"Я знав достатньо, щоб зробити більше, ніж зробив. Це було більше, ніж звичайні чутки, звичайні плітки. Це було не з других рук. Я знав, що він зробив декілька таких речей", - заявив Тарантіно в інтерв’ю New York Times.

За словами режисера, його колишня, акторка Міра Сорвіно жалілася йому на Вайнштейна, який її мацав. Ще одна артистка розповідала Тарантіно про схожу ситуацію з кіномагнатом декілька років потому. Також, зізнався Квентін, він знав про домовленість між Гарві Вайнштейном та акторкою Роуз Макгавен.

Та, зізнався режисер, він тоді не оцінив масштабу проблеми і продовжував працювати з продюсером. Тепер же Квентін Тарантіно дуже шкодує про те, що "не зробив нічого більшого".

"Все, що я говорю зараз, лунатиме як лайнове виправдання", - зазначив Тарантіно.

Режисер поділився, що йому соромно за свою поведінку. Тарантіно прийняв рішення припинити співпрацю з Гарві Вайнштейном, з яким товаришував протягом 25 років, і з яким зняв чимало своїх знаменитих картин. Серед них "Кримінальне чтиво", "Джекі Браун", "Вбити Білла", "Безславні виродки", "Джанго звільнений" і "Мерзенна вісімка".

Нагадаємо, тим часом ще одна жертва Гарві Вайнштейна зізналася, що він її домагався. Так, глава Роскіно Катерина Мцитурідзе розповіла, що від кінопродюсера її врятував офіціант.

Повʼязані теми:

Наступна публікація