Лайма Вайкуле прокоментувала п’яненький вибрик з Аллою Пугачовою

Лайма Вайкуле прокоментувала п’яненький вибрик з Аллою Пугачовою

Фото: Прес-служба Лайми Вайкуле

Зірка також розповіла про перше знайомство з артисткою.

Відома співачка Лайма Вайкуле, кумедне відео з якою, опубліковане днями Максимом Галкіним, де вона постає п’яненькою з Аллою Пугачовою, вперше прокоментувала його.

У коментарі журналісту ТСН.ua Лайма Вайкуле пригадала першу зустріч з Аллою Борисівною. Про це зірка розповіла під час пресконференції, присвяченої фестивалю "Рандеву", який відбудеться у Одесі.

Окрім того, співачка зізналася, чому дала згоду запостити п'яненьку розмову з нею.

"Наше знайомство з Аллою Борисівною бере початок ще дуже давно. Вперше я зустрілася з нею, коли вчилася в інституті у Москві. Я з хлопцями-музикантами вирішила прогулятися парком, пізніше нам захотілося сходити на концерт. Однак квитків у нас не було. Тоді я і побачила Аллу – довговолосу, високого, як мені здавалося тоді, зросту. Вона там виступала і допомогла нам потрапити на концерт без квитків, я досі ціную її вчинок. Після цього випадку ми не бачилися з нею. Уже ближче ми з нею познайомилися тоді, коли я вже стала популярною", – пригадувала зірка.

Фото: Прес-служба Лайми Вайкуле

З приводу кумедного відео Лайма Вайкуле розповіла, що такі ролики вони зі співачкою знімають дуже часто. Саме так зірки підіймають собі настрій.

"Я не знаю, чому ми зняли таке відео з Аллою, може, тому, що поруч був Максим, який знімав нас, і ми вирішили просто подуркувати. А взагалі ми зазвичай так веселимося з Аллою. Насправді це звичайні пустощі, не більше. Коли у нас гарний настрій ми часто зустрічаємося і знімаємо подібні відео. Ми підіймаємо собі настрій веселими спільними відео", – зізналася артистка.

Нагадаємо, нещодавно під час концерту у Києві Лайма Вайкуле вдягла "страшенно дорогу" сукню задом наперед. Вона вирішила трохи переробити вбрання, аби краще сиділо на фігурі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація