Леді Гага під алкоголем набила собі татуювання з помилкою

Леді Гага під алкоголем набила собі татуювання з помилкою

Фото: Associated Press

Співачка вирішила увіковічити свій дебют у кіно.

Американська співачка і акторка Леді Гага, яка днями стала тріумфаторкою "Греммі-2019", вирішила увіковічити свій дебют у кіно, зробивши татуювання.

Однак в одному із двох татуювань, знаменитість набила на честь своєї першої ролі у кіно у стрічці "Народження зірки", артистка зробила помилку, на яку їй вказали її шанувальники. Проте зірка списала свій недолік на алкогольне сп'яніння.

Про це вона повідомила в своєму Instagram-акаунті.

Днями у своєму мікроблогу співачка виклала знімок нового малюнку, який прикрасив її руку. На зображенні було набите  ім'я співачки, записане на нотному стані чотирма нотами ("соль" - "ля" - "соль" - "ля", які в англійській версії позначаються як G-A-G-A). Однак замість п'яти положень ліній нотного стану на руці артистки було тільки чотири.

Фото: instagram.com/commentsbycelebs

"Нотний стан складається з п'яти ліній, Гага, що це", - написала одна із фанаток під публікацією. Згодом Гага видалила "неправильне" фото , а помилку в татуюванні виправила.

Фото: instagram.com/ladygaga

"Музична криза відвернена. Бідолаха випила забагато текіли і забула п'яту лінію нотного стану. А ось і правильна", - прокоментувала Гага помилку у підписі до фото.

Друге татуювання Леді Гага зробила уздовж всієї спини. На зображенні, яким вона поділилася у своєму мікроблогу, красується довга троянда уздовж хребта.

Фото: instagram.com/ladygaga

"Тепер мій спинний мозок - троянда", - написала зірка.

Малюнок троянди супроводжує напис La Vie en Rose. Це назва композиції французької співачки Едіт Піаф. Саме її виконала героїня Гаги Еллі в барі, в який випадково зайшов музикант Джексон (Бредлі Купер). Там вони вперше зустрілися і познайомилися.

Нагадаємо, Леді Гага вже зовсім скоро побореться за нагороду "Оскар" у номінації "Найкраща жіноча роль".

Повʼязані теми:

Наступна публікація