Легендарна Katya Chilly спричинила фурор потужним виступом на "Голосі країни-7"

Легендарна Katya Chilly спричинила фурор потужним виступом на "Голосі країни-7"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Разом із виконавицею заспівали Джамала та Сергій Бабкін.

Культова українська співачка Katya Chilly вирішила нагадати про себе і прийшла на "сліпі прослуховування" проекту "Голос країни-7".

Для виступу виконавиця обрала пісню "Світлиця". На сцені Katya Chilly з'явилася босоніж, у хустинці та в сукні. Під час виконання композиції артистка сиділа на підлозі.

Буквально з перших нот приголомшені вокалом Катерини тренери вокального проекту Потап та Сергій Бабкін натиснули червону кнопку. А Тіна Кароль та Джамала так заслухалися, що ледь встигли на останніх секундах розвернути свої крісла.

Тренери впізнали Katya Chilly та були приголомшені її виступом.

"Я, звичайно, слухав касету колись, таку синеньку, вона в мене була. Але щоб я так побачив тебе, ще й тут. Це чудово. Дякую тобі. Можна я помовчу", - сказав Потап.

"Я у повному захваті. Я одразу зрозуміла що на сцені стоїть музикант. За цими програшами, за цими переходами у ритмі", - прокоментувала Джамала.

"Ти – відкриття для України. Як ти потрібна Україні, як ти потрібна нам, такою як ти є. Дякую тобі величезне за серце твоє, за душу, за твою відкритість. Дякую", - сказав Сергій Бабкін.

"Катюшо, з поверненням вас. Дуже чекали цього повернення", - звернулася до співачки Тіна Кароль.

Від теплих слів тренерів Katya Chilly розплакалася. Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін влаштували справжній бій за співачку. Як з'ясувалося, виконавиця прийшла просто заспівати пісню, однак журі вмовило Катерину лишитися у проекті.

Аби переконати артистку, Джамала навіть поджемила із нею на сцені. Врешті Катя погодилася лишитися

"Добре, я піду. Ви будете здивовані, я сама, чесно кажучи, здивована. Мій вибір несподіваний для мене. Я оберу Тіну", - сказала Katya Chilly і потрапила до команди Тіни Кароль.

Зауважимо, що за добу відео з Katya Chilly переглянуло майже 100 тисяч юзерів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація