Легендарний Жан Рено поділився враженнями від українських Карпат: Це був справжній шок

Легендарний Жан Рено поділився враженнями від українських Карпат: Це був справжній шок

Фото: Reuters

Французький актор дав прес-конференцію у Києві.

Французький актор Жан Рено, який наразі перебуває в Україні, дав прес-конференцію у Києві.

Як передає кореспондент ТСН, Рено розповідав про те, яке враження на нього справили українські Карпати, чи встигнув він побачити пам’ятки в українській столиці і чи пішли шестеро дітей Жана його стопами актора.

Так, за словами Жана Рено, він був приголомшений красою українських Карпат, де відбувалися основні знімання французько-української стрічки "Останній крок".

"Це було справжнім шоком поїхати до Карпат, тому що карпатські гори дуже гарні. Я пам’ятаю, там було холодно. Неймовірні види, магічний ліс навпроти. Я відчував ніжність від українців, вони були дуже теплими з нами, вони були дуже добрими. Я був дійсно щасливим", - поділився емоціями легендарний актор.

Віднедавна знімальна група фільму перебуває у Києві, однак Жан Рено зізнався, що поки не встиг влаштувати собі екскурсію містом.

"Коли я працюю, я не можу бути туристом. Я пам’ятаю, брав участь у зніманнях, які тривали дев’ять місяців. Ми з групою знімали по всьому світу, у різних містах – це тривалий період. Я не був туристом. Люди мене запитували, чи бачив ти цю пам’ятку, чи відвідував це місце, але я не міг. Я не можу, коли працюю, взяти камеру і йти фотографувати церкви, чи відвідувати музеї. Я просто не можу. Можливо, це через те, що мої батьки були бідними, то я звик, що спершу маю зробити свою роботу. Наступного тижня я буду вільним, то можливо влаштую екскурсію містом", - поділився Рено.

Фото: Reuters

До слова цьогоріч, 30 червня, зірка відсвяткує 70-річний ювілей. На запитання журналістів, як акторові вдається так добре виглядати у свій поважний вік, він відповів

"Я люблю життя, мені подобається те, що я роблю, я люблю людей, з якими працюю. Я знаю їх більше 30 років. Думаю, від моїх батьків передалися гарні гени", - припустив актор.

Не обійшлося і без особистих тем. Так, Жан Рено поділився, що ніхто з його шістьох дітей не пішов його стопами актора.

"На щастя, ніхто. Мій дядько був оперним співаком, тож моя сестра має голос, та мій старший син – він фантастичний співак. Одна донька працює у кіно, проте у іншій сфері. Я щасливий. Я не штовхав своїх дітей у цей бізнес, тому що це дуже важкий бізнес. І бізнес може бути доволі жорстоким з людьми", - пояснив Жан Рено.

Фото: Reuters

Поділився французька зірка й своїми музичними вподобаннями. За словами Рено, у його плей-листі музика старих виконавців.

"Мені подобається стара музика. Це може бути і джаз, і класика. Я з 70-х, в основному, це The Rolling Stones, The Beatles, та інші гурти цього періоду. Реп – це важко. Джей Зі іноді можна, тому що він майстер і найбільш талановитий поет, це моя особиста думка", - поділився Рено.

Нагадаємо, що Жан Рено приїхав до України у лютому, щоб знятися в українсько-французькому трилері "Останній крок". Знімання розпочалися у Карпатах, після чого продовжилися у Києві.

За сюжетом Жан Рено грає анонімного найманого вбивцю Генрі, який насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихисток у його шале. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація