Ліам Гемсворт подав на розлучення з Майлі Сайрус - ЗМІ

Ліам Гемсворт подав на розлучення з Майлі Сайрус - ЗМІ

Фото: Associated Press

Актор не має наміру миритися з дружиною.

Відомий австралійський актор Ліам Гемсворт, який нещодавно опублікував офіційну заяву щодо розставання з дружиною Майлі Сайрус, вирішив поставити крапку у цих стосунках.

Як повідомляє потрал TMZ, Ліам подав документи на розлучення з епатажною співачкою в суд Лос-Анджелеса. А як причину розірвання шлюбу він назвав  - "непримиренні розбіжності".

Інсайдери прогнозують, що шлюборозлучний процес зірок не буде складним і закінчиться швидко, адже ділити їм нічого: дітей у Гемсворта і Сайрус немає, а фінансові домовленості записані в шлюбному контракті. Перед весіллям Майлі і Ліам домовилися не претендувати на гроші один одного.

Зауважимо, стосунки Ліама та Майлі від початку були наповнені пристрастями. Як відомо, актор освідчився  співачці ще 2012 року, але невдовзі вони розірвали заручини і на деякий час навіть розійшлися. А вже з 2016 року пара знову була разом та одружилася наприкінці минулого року. Шлюб проіснував всього сім місяців.

Нагадаємо, подейкували, що Майлі Сайрус намагалася врятувати шлюб і не поспішала подавати на розлучення, що наразі за неї зробив Ліам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація