Лідер гурту "Антитіла" Тополя показав своє "оцифроване" обличчя на обкладинці альбому

Лідер гурту "Антитіла" Тополя показав своє "оцифроване" обличчя на обкладинці альбому

Офіційний реліз платівки відбудеться 12 квітня.

Український гурт "Антитіла", який показав знятий у Португалії кліп, офіційно оприлюднив обкладинку свого нового альбому Hello, у підтримку якого у травні почнеться стадіонний тур містами України.

Hello це шостий альбом у дискографії гурту. Офіційний реліз платівки відбудеться у День космонавтики 12 квітня. Альбом міститиме 10 треків, частина з яких вже встигла стати хітами і отримати престижні відзнаки в шоу- індустрії країни. Це такі пісні як: TDME, "Лови момент", Lego та "Вірила".        

Обкладинка альбому виконана у вигляді оцифрованого обличчя солісту гурту Тараса Тополі. Це, впізнаване зображення, яке раніше вже з‘являлося у заставці АнтиВлогів команди, які вони запустили, щоб розповідати всім зацікавленим про те як відбувається підготовка до туру. Вибране зображення для обкладинки альбому не дарма. Оцифроване обличчя Тополі буде одним з ключових елементів live-шоу Hello.

"Світ ніколи не буде таким, яким він був раніше. Ми оцифровуємо реальність, ми об’єднуємося у нові форми, заради нового завтра. Ми слухаємо інтуїцію, обчислюємо майбутнє, стискаємо відстані й час. Ця обкладинка – символ нової ери симбіозу людини та цифри, ери у якій всі ми живемо і творимо! Вона визначає все, і музику "Антитіл" також!" -прокоментував Тарас Тополя.       

Нагадаємо, стадіонний тур Hello відбудеться у п’яти містах України: Львів, Полтава, Харків, Одеса, Київ. Окрім нового альбому Hello, на прихильників чекає розширена музична програма та live-шоу з надсучасним звуком та світлом, яке спеціально для концертів гурт везе з Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація