Лідер Limp Bizkit хоче переїхати до Криму, а Путіна вважає "хорошим хлопцем"

Лідер Limp Bizkit хоче переїхати до Криму, а Путіна вважає "хорошим хлопцем"

У планах Дерста - організація кінофестивалю в Криму

Фред Дерст написав лист.

Лідер відомої рок-групи Limp Bizkit Фред Дерст відповів на лист-заклик самопроголошеного глави окупованого Росією Криму Сергія Аксьонова до світових знаменитостей.

Як пишуть "Известия", американський рокер написав лист, в якому виявив бажання облаштуватися на півострові.

Дерст пише, що він "був би щасливий купити симпатичний будиночок в Криму", якби мав паспорт РФ. Але він має намір жити на півострові по півроку, знімаючи там фільми і серіали, які б дозволили вивести Росію "на високий рівень в цьому бізнесі". Таким чином він хоче стати "частиною великого майбутнього Криму та Росії". За словами музиканта, він не може відмовитися від громадянства США.

"Я можу допомогти американцям зрозуміти, як прекрасна Росія. Я буду створювати фільми, серіали, музику, нові бренди в Криму, але при цьому мені необхідно мати два паспорти — це важливо. Я думаю, проблем з цим не буде", - пишуть "Известия", посилаючись на лист.

У планах Дерста - організація кінофестивалю в Криму і створення кіностудії. В майбутньому музикант не виключає, що в Росії займеться політикою і сподівається на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Я думаю, що я міг би стати другом президента Путіна. Упевнений у цьому... Я думаю, що президент Путін дізнається, що я за людина, подивившись мені в очі, і зрозуміє, що у нього є союзник, який допоможе у багатьох речах. Я впевнений, що ми можемо зробити багато важливих справ разом і це допоможе Росії і допоможе людям у всьому світу зрозуміти, що Путін - хороший хлопець із чіткими моральними принципами", - пише музикант.

Повʼязані теми:

Наступна публікація