Лікарі відмовилися робити Анастасії Заворотнюк операцію – ЗМІ

Лікарі відмовилися робити Анастасії Заворотнюк операцію – ЗМІ

Лікарі відмовилися робити Анастасії Заворотнюк операцію – ЗМІ

Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Стан артистки підтримуватимуть лише медикаментозно.

Російську акторку Анастасію Заворотнюк, яку перевели з реанімації, вирішили не оперувати.

До рішення не робити операцію знаменитості лікарі прийшли після того, як встановили, що у неї неоперабельна пухлина, передає Telegram-канал Mash.

Відтепер стан зірки підтримуватимуть медикаментозно. Стан Заворотнюк лишається стабільно важким. Наразі акторка перебуває у відділенні терапії приватної московської клініки. Поруч з акторкою постійно перебувають мати й донька. Чоловік Петро Чернишов також був поряд, однак повинен був поїхати по роботі.

Нагадаємо, у середині вересня ЗМІ з'явилася інформація про те, що Анастасія Заворотнюк потрапила до реанімації у вкрай важкому стані, однак тоді директор акторки Стас Христовий спростував цю інформацію і повідомив, що зірка сама розповість про свій стан в ефірі одного з федеральних телеканалів. А буквально нещодавно з'явилась інформація, що лікарі припинили інтенсивне лікування Заворотнюк через погіршення її стану, оскільки в неї діагностували набряк мозку, а також її частково паралізувало, буцімто у неї почали відмовляти органи й розвинулася пневмонія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація