Лілія Подкопаєва захопила трепетним знімком із крихітною донькою

Лілія Подкопаєва захопила трепетним знімком із крихітною донькою

Фото: instagram.com/podkopayeva_official

Гімнастка розмістила спільну світлину у своєму фотоблогу.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка у вересні знову стала мамою, наразі поділилася милим знімком із донечкою.

Спортсменка опублікувала світлину на своїй сторінці в Instagram. На фото щаслива Подкопаєва в окулярах позує з крихітною дівчинкою на руках. Найменша донька зірки одягнена в рожевий боді, а на голові красується біла пов’язка.

Фото: instagram.com/podkopayeva_official

Матуся присвятила свій допис темі розпещеності та любові до дітей.

"Якщо вам хтось коли-небудь скаже, що часте носіння дитини на руках, годування грудьми на вимогу або спільний сон можуть розпещити дитину, процитуйте йому цю прекрасну фразу з книги К. Гонсалеса "Подарунок на все життя", – написала Подкопаєва.

У наведеній нижче цитаті йшлося про те, що розпестити малюка, приділяючи йому занадто багато уваги, просто неможливо. Навпаки, на думку автора, псують дітей протилежні речі: "Коли б'ють, ображають, насміхаються над ними, ігнорують плач. Звертаючи увагу на дитину, носячи малюка на руках, втішаючи, розмовляючи з ним, цілуючи його, посміхаючись йому, ми виховуємо дитину добре і дуже правильно".

У коментарях фанати повністю розділили позицію олімпійської чемпіонки. "Золоті слова", "Найщасливіші діти – кохані", "Згодна з кожним словом", – писали юзери. Також підписники назвали Подкопаєву ідеальною матусею.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Подкопаєва поділилася трепетним знімком донечки з чоловіком Ігорем Дубінським.

Повʼязані теми:

Наступна публікація