Лобода про соліста Rammstein: Будь-яка жінка мріє, щоб батьком її дитини був Тілль

Лобода про соліста Rammstein: Будь-яка жінка мріє, щоб батьком її дитини був Тілль

Лобода про соліста Rammstein: Будь-яка жінка мріє, щоб батьком її дитини був Тілль

Також артистка пояснила, чому дала доньці оригінальне ім’я.

Світлана Лобода, яка наприкінці травня народила другу доньку, продовжує тримати інтригу щодо того, хто є батьком її дитини.

В інтерв’ю виданню HELLO артистка прокоментувала чутки, мовляв, батьком дівчинки є соліст Rammstein Тілль Ліндеманн. Природно, говорила про це  виконавиця завуальовано.

"Мені здається, будь-яка жінка мріє, щоб батьком її дитини був Тілль. Я можу сказати, що він приголомшливий чоловік і просто неймовірна людина. А про те, який він артист, знає весь світ. І мені здається, що те, що мою дочку звати Тільда, це вже великий карт-бланш їй в житті", - сказала Лобода.

Вона також поділилася, що обирала дитині ім’я після її народження.

"Я хотіла побачити дитину, познайомитися з нею і тільки після дати їй ім'я, яке визначає її життя і багато в чому – долю. Я знала, як би мені хотілося назвати дитину, мені дуже подобалося це ім'я, воно було дуже символічним. Залишалося тільки дочекатися її появи, щоб запитати у доньки, чи згодна вона носити його. І ми назвали її – Тільда", - пояснила Світлана.

Лобода з донькою Тільдою

За словами Лободи, донечка схожа на мультяшного персонажа.

"Коли вона народилася, я подивилася на неї і зрозуміла, що вона – точно Тільда. У неї не може бути іншого імені, воно їй ідеально пасує. Вона трохи схожа на героїню скандинавських казок. Очі, риси обличчя, дуже осмислений, цікавий погляд", - розповіла зірка.

А от щодо того, на кого маленька схожа, Світлана зізналася, що у неї більше рис батька.

"Більше на батька. У ній є сила волі. Енергія. І смуток в очах", - додала артистка.

Зауважимо, що у співачки є 7-річна донька Єва від стосунків з танцівником Андрієм Царем. Хто ж є батьком другої дитини зірки, поки що невідомо. Проте преса активно приписує Лободі роман з фронтменом німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном, з яким вона познайомилася влітку минулого року на фестивалі у Баку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація