Лобода з Михайловим, Басковим та Леді Гагою заспівали на весіллі дітей російських олігархів

Урочиста подія відбулася у театрі Dolby на Голлівудському бульварі – місці проведення "Оскара".

Російські олігархи продовжують змагатися у масштабності проведення весілль своїх дітей.

Цього разу вирізнився Ельдар Османов – російський бізнесмен, власник холдингу "Межрегіонсоюзенерго", який видав свою доньку Лоліту заміж за сина акціонера Qiwi і співвласника вугільного родовища в Амурській області Альберта Авдоляна Гаспара.

Олігархи влаштували дітям свято не де-небудь, а у самому театрі Dolby на Голлівудському бульварі (Лос-Анджелес) – місці, де щорічно відбувається кінопремія "Оскар".

Співати на весіллі Лоліти та Гаспара запросили російських співаків Стаса Михайлова, Миколу Баскова, а також українську співачку Світлану Лободу. Компанію зірок розбавила американська виконавиця Леді Гага.

Ведучими урочистої події виступили Ксенія Собчак та Андрій Малахов.

Нагадаємо,  минулоріч всі активно обговорювали весілля сина російського олігарха Міхаіла Гуцерієва Саїда зі скромною красунею-студенткою Хадіжою Ужаховою. На святі сина Гуцерієв запросив виступити чи не всіх світових зірок. Так, своїм співом молодих порадували Стінг, Дженніфер Лопес, Патрісія Каас, Енріке Іглесіас та Алла Пугачова.

Подейкують, що інгуський багатій Гуцерієв, статки якого оцінюють майже у 5 мільярдів доларів, кілька років підбирав гідну дружину для сина Саїда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація