Лоліта стала на коліна перед одіозним російським політиком Мізуліною

Лоліта стала на коліна перед одіозним російським політиком Мізуліною

Лоліта стала на коліна перед одіозним російським політиком Мізуліною

Співачка сказала, що щиро заздрить округу сенатора і назвала її "дуже тендітною красивою жінкою".

Російська співачка українського походження Лоліта, яка чесно розповіла про своє ставлення до анексії Криму, встала на коліна перед російським сенатором Оленою Мізуліною.

Це сталося під час концерту співачки в Омську, відповідне відео Мізуліна розмістила у своєму Twitter.

Лоліта розповіла, що щиро заздрить округу сенатора і назвала її "дуже тендітною красивою жінкою".

"Я дуже заздрю вашому округу. Ви, знаєте, дуже тендітна і красива жінка, і є доказ однієї фрази – "один у полі воїн". Як з нею воюють, і як вона тримає удар", - сказала Лоліта і обняла Мізуліну.

В кінці свого звернення співачка закликала глядачів поаплодувати людям, "які вміють любити інших".

Нагадаємо, Олена Мізуліна була членом ліберальної російської партії "Справедлива Росія", але у 2015 році вона різко стала консерватором. Вона відома своїм негативним ставленням до гей-спільноти і країн Заходу. Зокрема, Мізуліна називає Європу "Гейропою", хоча її син живе у Бельгії, працює юристом і його компанія спеціалізується на захисті прав сексуальних меншин.

Серед іншого Олена Мізуліна була авором законопроекту про декриміналізацію сімейного насильства. Згідно з документом, побиття членів сім'ї стає адміністративним правопорушенням, а отже не передбачає серйозного покарання. Досі за побиття родичів можна було сісти за грати на строк до двох років. Мізуліна заявляла, що закон захистить "традиційну сім'ю" від "безпідставного втручання правоохоронних органів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація