Лондонський театр отримав 20 нових заяв про неналежну поведінку Кевіна Спейсі

Лондонський театр отримав 20 нових заяв про неналежну поведінку Кевіна Спейсі

Фото: Getty Images

Персональні зізнання працівниками театру були зроблені під час розслідування.

Лондонський театр Old Vic, у якому актор Кевін Спейсі був художнім керівником від 2004 до 2015 року, отримав 20 нових заяв про неналежну поведінку зірки.

Про це йдеться у заяві адміністрації театру.

"Розслідування проводилося за звинуваченнями Спейсі за час його роботи художнім керівником театру між 2004 і 2015 роками. В результаті розслідування були отримані 20 персональних зізнань про неналежну поведінку Спейсі під час виконання обов'язків художнього керівника", - йдеться в заяві.

Адміністрація театру вибачилася за дії колишнього керівника і зазначила, що ті, хто заявив про неналежну поведінку Спейсі, "не мали можливості повідомити про своє занепокоєння, в той час, як Спейсі діяв безвідповідально", пише ria.ru

Нагадаємо, що оскароносний Кевін Спейсі втрапив у грандіозний секс-скандал після того, як актор Ентоні Репп розповів, що зірка його зґвалтував, коли Реппу було лише 14. Після цього Спейсі зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації. Однак далі на актора посипалося ще більше звинувачень. Вже 15 чоловіків розповіли про сексуальні домагання з боку Спейсі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація