Лоран вважає, що великі перса дівчині заважають, а Каменських і Кульбаба, що допомагають

Лоран вважає, що великі перса дівчині заважають, а Каменських і Кульбаба, що допомагають

Великий бюст Настя Каменських носить гордо / Фото: ТСН.ua

Зіркові принади випирають із глибоких декольте, попри те, що зараз - зима.

Холод надворі - не привід тримати груди в теплі. Такого висновку дійшли зіркові красуні Настя Каменських, Валерія Крук - вона ж Кульбаба, Альона Лоран та інші українські красуні, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе

Остання, власниця силіконових імплантів третього розміру, з відкритою душею часто ходить на людях узимку. 24-річна телеведуча Альона Лоран визнає, що нині поціновувачів жіночої  краси поменшало.

"Останнім часом груди дівчатам тільки заважають. У нас дуже багато людей не традиційної орієнтації, чоловіків. Вони не цінують ось цей третий-четвертий розмір", - говорить вона.

Слідарна з нею і світська левиця Вольнова.

"Дівчині допомагають не груди а розум, а там, напевне, є підігрів, регулювання тиску, потім температури, може, і розміру, до речі", - зізналася Світлана Вольнова.

А от Валерія Крук упевнена - теплий одяг лише ускладнює життя.  

"Грудьми на амбразуру - усі проблеми можна вирішити. З даішниками це взагалі дуже сильно працює і можна з себе постоїти курочку", - поділилася Кульбаба.

Не страшні морози і персам Насті Каменських.

"Річ у тому, що увесь час з цією модою ходжу. І мені увесь час не холодно. Тому що мене любов моїх прихильників гріє", - розповіла Настя.

Нагадаємо, 53-річна Джуліанна Мур оголила ніжки та спокусливо показала груди у новій фотосесії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація