"Ловіть промені світла": що постить дружина Остапчука після новини про розлучення

"Ловіть промені світла": що постить дружина Остапчука після новини про розлучення

Фото: instagram.com/olenavoychenko

Олена Войченко веде активний спосіб життя та ні на мить не засмучується.

Дружина ведучого Володимира Остапчука Олена, про розлучення з якою нещодавно заявив знаменитість, попри драму в особистому житті не має часу засмучуватися.

Жінка продовжує вести активний спосіб життя та має цілком щасливий вигляд. Олена присвятила всю себе дітям.

І ось, не минуло й місяця, як вона з донькою Емілією та сином Еваном-Олександром, вирушила за океан. 4 дні тому Олена Войченко разом з чадами прилетіла до Канади. Про "веселий" 15-годинний переліт вона написала у своєму Instagram, додавши фото, на якому позує в аеропорту Торонто.

Фото: instagram.com/olenavoychenko

"Ура! 15 годин, 200 осіб, які ненавидять мене і дітей, подряпаний ніс, садно на лобі, кава на улюбленому костюмі, неприємна втома в тілі і я можу насолоджуватися легким снігопадом!" – підписала публікацію Войченко.

Вже за два дні колишня Остапчука відвела старшу доньку Емілію на навчання. На світлині вся в рожевому, усміхнена Войченко має дуже щасливий вигляд. "Назад до школи", – прокоментувала фото мама двох дітей.

Фото: instagram.com/olenavoychenko

У коментарях фоловери побажали Емілії легкого навчання, а Войченко назвали "мамою з великої літери".

"Як добре, що у дітей є прекрасна любляча мама. А тато хай танцює", – коментували підписники Олени.

А ось вихідний сім’я провела у ботанічному саду Allan Gardens Park and Conservatory. На фоні екзотичних рослин Войченко позувала у яскравому жовтому светрі.

Фото: instagram.com/olenavoychenko

"Ловіть промені тепла та світла", – написала Олена у своєму фотоблогу. У відповідь колишня Остапчука отримала купу компліментів та слів підтримки: "Неймовірна жінка", "Всього вам найкращого", "Випромінюєте тепло".

Нагадаємо, три тижні тому стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. Згідно з інформацією, поданою на сайті Подільського районного суду Києва, ініціатором розриву став Володимир. Сама Олена зізналася, що рішення чоловіка стало для неї неочікуваним. Втім, жінка зауважила, що найголовніша цінність в житті – діти. Зі свого боку Олена подякувала ексчоловіку за життєвий досвід.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація