Любощі Балана та Кароль і неочікувані нововведення: яким був фінал "сліпих прослуховувань" "Голосу країни"

Любощі Балана та Кароль і неочікувані нововведення: яким був фінал "сліпих прослуховувань" "Голосу країни"

Любощі Балана та Кароль і неочікувані нововведення: яким був фінал "сліпих прослуховувань" "Голосу країни"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вже наступної неділі розпочнуться "вокальні бої".

Сьогодні, 3 березня, глядачі каналу "1+1" побачили останній епізод "сліпих прослуховувань" проекту "Голос країни-9", під час якого Дан Балан збентежив Тіну Кароль відвертими залицяннями.

Першим вийшов на сцену 21-річний Гіоргі Дарахвелідзе з Києва. Хлопець планував дипломатичну кар'єру та переживав, чи йде правильним шляхом. Два роки тому він вже був на "Голосі країни" і тоді не пройшов. Цього разу ж вокаліст розгорнув  до себе крісла одразу двох тренерів - Дана Балана і Потапа. Однак пішов Гіоргі до Балана.

А от останнє місце у команді тренера посів 18-річний Олександр Тесленко з Дніпра. Він розповів, що навчається в інституті музики імені Глієра, де свого часу освіту здобувала Тіна Кароль.

Також спробувати свої сили на проекті вирішив 42-річний Андрій Галицький, який спеціально на проект приїхав зі столиці Словенії, міста Любляна. Пращури чоловіка були з України, він завжди тяжів до української культури та музики. Як зізнався Андрій, він став першим словенцем, який потрапив на український "Голос країни".

На "сліпих прослуховуваннях" він виконав композицію Олександра Пономарьова "Полонений", й хоча до чоловіка ніхто не розгорнувся, проте тренери високо оцінили вокал Андрія.

Раптово продюсери проекту "Голос країни-9" разом з головним офісом The Voice в Голландії  прийняли безкомпромісне рішення – кожен тренер мав право набрати ще одного учасника. Таким чином у кожній команді буде не 16, а 17 вокалістів.

Також можливістю взяти до себе ще одного учасника скористалася Тіна Кароль. 17 учасником її команди стала дівчина з смт Борова Дар'я Ворончук. Вокалістка виконала хіт Монатіка "Сейчас".

Наступними свої крісла розгорнули одразу троє тренерів – Потап, MONATIK і Тіна Кароль. Вони не встояли перед вокалом 24-річного Артема Банара з міста Хотин. Батьки хлопця фермери і він часто їм допомагає, однак мріє про велику сцену. Піснею Джамали "Обещание" Артем розчулив тренерів. Врешті, хлопець пішов до команди Потапа.

Ще однією яскравою учасницею сьогоднішнього випуску стала Вікторія Олійник з Нетішина. За два дні до "сліпих прослуховувань" з дівчиною сталася неприємність – вона зламала ногу. Однак це не завадило заспівати на сцені.

Для конкурсу вона обрала трек переможниці "Євробачення-2018" Нетти Барзілай і закохала у свій вокал одразу двох тренерів – Потапа і MONATIK. Після певних роздумів дівчина вирішила піти все ж до команди MONATIK і таким чином зайняла 17-те, екстра-місце, у команді тренера.

Останньою учасницею "сліпих прослуховувань" стала 37-річна Оксана Муха зі Львова. Ще зовсім малою жінка закохалася у голос Квітки Цісик. Тож для виступу Оксана обрала композицію легендарної співачки. Спів жінки розгорнув до себе одразу два тренерських крісла – Потапа і Дана Балана які ще не скористалися своїми екстра-місцями. Врешті, Оксана вирішила піти до команди Дана Балана.

Вже наступної неділі, 10 березня, розпочнуться "вокальні бої" на проекті "Голос країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація