Людмила Барбір зізналася, що згадувала "трьох лисих чоловіків" перед ролями

Людмила Барбір зізналася, що згадувала "трьох лисих чоловіків" перед ролями

Барбір зіграла жінку з психологічними проблемами / Фото: Прес-служба каналу 1+1

Зірка каналу "1+1" розповіла, чи забобонна вона акторка.

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, яка прикрасила обкладинку українського глянцю, знялася разом з Остапом Ступкою у короткометражці "У всьому винен сценарист".

Барбір розповіла, що зі Ступкою на знімальному майданчику їй було комфортно, попри те, що разом у кадрі вони працювали вперше.

"Ви ж розумієте, що простіше, коли знайомий з людиною, знаєш, чого очікувати, передбачаєш реакції.  Без відчуття легкості – ніяк.  Коли немає цієї свободи, на знімальному майданчику робити нічого. Дуже рідко у моїй акторській практиці траплялося так, щоб мені було некомфортно. З Остапом усе чудово!" - розповіла Людмила.

Також акторка та ведуча поділилася, що не надто забобонна, хоча в її професії цього дуже багато. Проте інколи Барбір все таки теж дотримується певних акторських "ритуалів".

"Наприклад, якщо випала роль, треба сісти і згадати трьох лисих чоловіків. Зізнаюся, що так я робила. Цю звичку наслідую ще з часів інституту. Навіть дуже великі артистки, незважаючи на свій вік і красу в тілі, обома руками спираються на своїх колег, здійснюють той ритуал, а потім кажуть: "Ех! Підіймайте мене назад!" – зізналася Людмила.

Зауважимо, що короткометражка за участю Людмили Барбір потрапила до позаконкурсної програми Каннського кінофестивалю 2015 Short Film Corner.

Нагадаємо, Барбір розплакалася під час виконання пісні Марічки Бурмаки про бійця. Співачка присвятила зворушливу пісню жінкам українських військових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація