Мадонна поділилася рідкісним знімком усіх шістьох дітей

Мадонна поділилася рідкісним знімком усіх шістьох дітей

Мадонна поділилася рідкісним знімком усіх шістьох дітей

Фото: instagram.com/madonna

Співачка з усіма дітьми завітала до дитячої лікарні Малаві.

Легендарна співачка Мадонна, яка минулого року вперше зібрала усіх дітей на одному фото, знову вирішила порадувати фанів рідкісним сімейним знімком.

Зірка разом з усіма дітьми, двома біологічними – 21-річною Лурдес та 17-річним Рокко та чотирма названими: 12-річними Девідом Банда і Мерсі Джеймс, а також п'ятирічними близнючками Стеллою та Естер вирушила до африканської країни Малаві.

Там артистка разом з усіма дітьми відвідала дитячу лікарню, яка відкрилася рік тому за фінансової підтримки Мадонни, повідомляє видання DailyMail.

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Саме з цієї лікарні під малюнком Дерева життя, яке намалював Рокко, Мадонна на своїй сторінці Instagram виклала рідкий сімейний кадр, на якому зібрала усіх діточок.

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Цікаво, що медичний центр імені Мерсі Джеймс став першою дитячою лікарнею в Малаві, країні, з якою Мадонну пов'язують довгі стосунки. 12 років тому вона вперше відвідала цю країну і почала допомагати їй: будувати школи і розвивати охорону здоров'я. 2008 року вона взяла в сім'ю першу названу дитину з Малаві - Девіда, рік по тому удочерила Мерсі Джеймс, а в лютому 2017 року взяла з дитячого будинку, в якому виховувався Девід, близнючок Стеллу та Естер.

Нагадаємо, минулого року Мадонна вперше постала з названими дочками-близнючками у родинній фотосесії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація