Мадонна заступилася за звинуваченого у розбещенні малолітніх Майкла Джексона

Мадонна заступилася за звинуваченого у розбещенні малолітніх Майкла Джексона

Фото: Associated Press

Співачка закликала пам'ятати про презумпцію невинності.

Знаменита американська співачка Мадонна, яка нещодавно випустила провокативний кліп, прокоментувала документальний фільм про сексуальні злочини співака Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд".

Як повідомляє видання Sky News, артистка закликала пам'ятати про презумпцію невинності. Вона зазначила, що у неї немає "свідомості лінчувальника".

Мадонна та Майкл Джексон на церемонії "Оскар", 1991 рік / Фото: Associated Press

"Я тисячу разів зіштовхувалась з помилковими звинуваченнями. Тому коли хтось щось говорить мені про людину, я прошу доказів. На мій погляд, люди невинні, поки їхня провина не доведена", - заявила співачка, коментуючи звинувачення у домаганнях Джексона.

Однак співачка не змогла відповісти, що допоможе довести провину або невинність Джексона в сексуальних злочинах, оскільки не бачила картину, прем'єра якої відбулась 25 січня на фестивалі "Санденс". 

Зауважимо, у документальній картині головні герої історії Вейд Робсон і Джеймс Сейфчак, розповідають, що коли їм було по 7 і 10 років, Джексон їх домагався і схиляв до інтимної близькості. 

Нагадаємо, нещодавно члени сім'ї поп-співака Майкла Джексона і люди з його оточення представили свій фільм "Неверленд з перших рук", де виступили проти звинувачень музиканта в педофілії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація