Макс Барських випустив святково-патріотичну пісню "Україна" до Дня Незалежності

Дата публікації
Перегляди
24к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Макс Барських випустив святково-патріотичну пісню "Україна" до Дня Незалежності

Макс Барських

Співак Макс Барських до 31-ї річниці незалежності нашої країни випустив нову композицію під назвою "Україна".

Макс Барських зробив музичний подарунок своїм прихильникам і до Дня Незалежності  України випустив нову композицію під назвою "Україна".

Цей трек став четвертою за рахунком українськомовною роботою Барських від початку повномасштабного вторгнення РФ до України.

"Усі ці пів року війни я ставлюся до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання", - прокоментував прем'єру Барських.

Шанувальники Макса зізналися, що його нова композиція торкнулася глибин їхньої душі: "За душу бере, дякую Максе!", "Максе,  дякуємо.  Кожне слово в саме серце. Твої пісні зараз дуже важливі для нас, слухачів.  Продовжуй творити", "Неймовірне виконання. Щиро дякую".

Нагадаємо, раніше український режисер Алан Бадоєв показав, як у Росії "горить" через виконавця Макса Барських. Росіяни не можуть змиритися з тим, з співак Макс Барських послав їх слідом за російським кораблем, тому намагаються його дискредитувати.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація