Макс Барських вперше розповів про своє непросте дитинство: Я пам'ятаю, як брат бився з батьком

Макс Барських вперше розповів про своє непросте дитинство: Я пам'ятаю, як брат бився з батьком

Фото: viva.ua

Артист вперше заговорив про дуже особисте.

Український співак Макс Барських, який зі сльозами на очах розповів, як його батько пішов з сім'ї, поділився спогадами зі свого дитинства.

Так, Макс зізнався, що в основному спогади пов'язані з насильством і рукоприкладством, алкогольною залежністю батька.

Виконавець поділився, що досі дивується, як йому вдалося зберегти психіку і залишитися нормальною людиною після всього, що він пережив у юному віці.

"Іноді я згадую певні сцени з життя і дивуюся, як мені вдалося зберегти психіку і залишитися нормальною людиною через час. Я навіть пам'ятаю, як мій брат бився з моїм батьком, коли тато, повернувшись додому після чергової алкогольної ночі, намагався проводити виховні роботи", - сказав Макс, пише Viva.

Також Барських підкреслив, що дуже вдячний своїй мамі, яка сама зуміла виростити трьох дітей, була для них опорою і підтримкою.

"Моїй мамі точно потрібно поставити пам'ятник за життя. Вона багато чим пожертвувала заради нас. Змогла виховати і виростити трьох дітей практично сама. Вона була сильним і одночасно слабким плечем нашої сім'ї. Постійно працювала, щоб прогодувати нас і дати нам освіту. Була сувора там, де потрібно і підтримувала у всіх творчих проявах", - зізнався співак.

Поділився Барських і приємними спогадами з дитинства. Так, Макс згадав, як одного разу мама подарувала йому ролики.

"Пам'ятаю один яскравий момент з дитинства, коли мама купила мені ролики. Тоді їх тільки завозили до України і мало в кого вони були. Я пам'ятаю, грав з друзями у дворі і почув вдалині знайомий звук двигуна маминої машини, він був якийсь особливий, я завжди впізнавав його з тисячі звуків інших машин. Я чекав на повернення мами з відрядження. І ось вона приїхала, припаркувалася, вийшла з машини з великою кольоровою коробкою в руках. Поки я стрімголов біг до неї, малюнок на коробці ставав більш виразним. Це були роликові ковзани! Тоді я почувався найщасливішою дитиною на світі!" - розповів Макс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація