MamaRika розповіла, як їй зробили кесарів розтин: "На кону життя дитини"

MamaRika розповіла, як їй зробили кесарів розтин: "На кону життя дитини"

Фото: instagram.com/mamarika_official

Операція тривала пів години.

Українська співачка MamaRika, яка нещодавно вперше стала мамою,  розповіла, як їй зробили кесарів розтин.

Артистка написала у своєму Instagram, що довіряє Богу та обставинам, тому новину про операцію сприйняла адекватно. Каже, процедура тривала дуже швидко і за пів години вже тримала сина на руках.

"Тут питання не стоїть - на кону життя та здоров’я твоєї дитини… Що я при цьому відчувала? Та все і одразу: страх невідомості та страх за малого, щоб все минуло гладко, переживала щодо анестезії, що буду відчувати, хвилювання перед головною зустріччю мого життя. Фізично - це теж дуже дивний та новий досвід, але скажу одразу, що це терпимо! Чи може просто мені пощастило потрапити до рук професіоналів", – зазначила артистка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Знаменитість додала, що попри купу думок, всередині вона була спокійна і знала, що буде гаразд.

"Цікавий момент, що лежачи на столі я попросила увімкнути якусь мантру, щоб заспокоїти себе - і в цей момент анестезіолог поставив саме ту мелодію, під яку я медитувала всю вагітність. Я зрозуміла - це знак, і тепер просто чекала заповітного крику", – розповіла співачка.

Настя Кочетова також поділилася, що момент, коли їй приклали малюка до грудей, вона ні з чим не зрівняє. Зірка запевнила, що це "найкраще, що з нею ставалося за все життя".

Нагадаємо, раніше MamaRika щаслива та з макіяжем повідомила, що виписалася з пологового. Артистка з родиною одразу ж вирушила додому до Одеси.

Повʼязані теми:

Наступна публікація