MamaRika розсекретила місто, до якого переїздить з Києва з чоловіком

MamaRika розсекретила місто, до якого переїздить з Києва з чоловіком

Фото: instagram.com/mamarika_official

Подружжя більше не хоче жити у Києві.

Українська співачка MamaRika днями здивувала фанів новиною, що разом з чоловіком Сергієм Середою переїжджає до іншого міста.

Тоді пара не розсекретила, куди саме планує переїхати. Тепер же артистка зізналася, що з шумної столиці подружжя "емігрує" на батьківщину Середи – до Одеси.

MamaRika в Одесі / Фото: instagram.com/mamarika_official

Радість завжди переповнює мене, коли ми приїжджаємо в гості до цього прекрасного міста...Першим завжди є глибокий вдох йодованого повітря, яке значно відрізняється від того, чим ми дихаємо тут в Києві. Потім ти бачиш усмішки людей,у яких, здається, все і завжди добре. Ну і коли нозями торкаєшся морської води, тут ти остаточно здаєшся і вмикаєш режим "кааайф".Причин для переїзду сюди безліч і можна перераховувати їх вічно, але мабуть головна звучить так: Я люблю тебе, Одеса-Мамо!

прокоментувала MamaRika

Згодом виконавиця обіцяла розповісти більш детально про переїзд до Одеси а також про причини такого рішення подружжя.

Нехай це звучить надто поетично, але життя надто коротке, щоб витрачати його на те, що тебе не тішить. А тут ми будемо жити на повні груди!

зазначила співачка
MamaRika з чоловіком / Фото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, що раніше MamaRika поділилася, що вони з чоловіком планують жити на два міста. Однією з причин переїзду з Києва співачка назвала те, що "столиця їх втомила".

Повʼязані теми:

Наступна публікація