Марічка Падалко розповіла, як вчителі гноблять її сина у школі через футбол

Марічка Падалко розповіла, як вчителі гноблять її сина у школі через футбол

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Педагоги дозволяють собі на адресу хлопця неприємні висловлювання.

Зірка каналу "1+1" Марічка Падалко розповіла, що деякі вчителі у школі, де навчається її син Михайло, дозволяють собі аж занадто багато.

Дехто з педагогів примудряється робити хлопчику зауваження через його надмірне захоплення футболом. І це попри те, що син ведучої приніс додому похвальний лист за попередній 7 клас, вже третій поспіль.

"Будеш "бекати-мекати", як Андрій Шевченко" - це один з тих "найм'якших" висловлювань, які окремі вчителі дозволяють собі на адресу мого сина. Причина одна - він марить футболом. Сьогодні Міша приніс додому похвальний лист за попередній 7 клас, вже третій поспіль. Але його шкільні успіхи не заважають частині педагогів все одно жити в полоні стереотипів. Це стосується не лише мого сина, але багатьох дітей, що займаються спортом по всій країні і при цьому встигають вчитися. Якщо ти просто спізнився після перерви на урок, то ти справедливо отримаєш від вчителя зауваження. Якщо ти спізнився, бо грав у футбол, тебе ще додатково нагородять при всьому класі коментарями про "відбитий мозок" і "тупих спортсменів"

відверто поділилася Падалко
Син Марічки Падалко Михайло / Фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча наголосила, що знає, що ніщо не організує і не мобілізує її дитину більше, ніж необхідність планувати свій час, щоб встигати на тренування. Окрім того Марічка додала, що знає безліч прикладів, коли саме спорт мотивує школярів не лише до навчання, але і до набагато змістовнішого способу життя.

Я дуже хочу, щоб цей булінг "спортсменів" з боку вчителів, нарешті припинився. І я дуже вдячна тим нашим викладачам, які, навпаки, з повагою ставляться до дітей, які займаються спортом

зазначила ведуча

Нагадаємо, що не так давно Марічка Падалко перехворіла коронавірусом.

Після цього знаменитість повернулася до роботи і похизувалася стрункою фігурою у обтислій сукні в новій студії ТСН.

Повʼязані теми:

Наступна публікація