Марічка Падалко у топі похизувалася кубиками пресу

Марічка Падалко у топі похизувалася кубиками пресу

Марічка Падалко у топі похизувалася кубиками пресу

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Зірка пробігла напівмарафон в Одесі.

Ведуча ТСН Марічка Падалко додала у скарбничку бігових досягнень ще одну дистанцію. Зірка "1+1" пробігла напівмарафон в Одесі.

Результат Марічку не порадував, втім вона вразила фанатів кубиками пресу.

"Якщо Ви хочете почати в собі сумніватися як "бігун", якщо хочете, щоб Вас навідали думки - "а ти точно хочеш восени бігти повний марафон?!" - треба з'їздити на #odesahalfmarathon2017 ! Я була готова набагато краще, ніж у квітні в Києві, але тут в дві години не вклалася. 2:04 (gun time) і 4 місце в моїй віковій групі. Чесно кажучи, в таку спеку хотілося лише фінішувати, байдуже з яким часом.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

З іншого боку, хороший урок, щоб не переоцінювати свої здібності перед марафоном. 15 тижнів попереду - сумнівів стало більше, бажання, правда, їх подолати теж", - наголосила ведуча

Струнка багатодітна мама оприлюднила у соцмережі світлину у топі та коротких шортах, котрі якнайкраще підкреслили її фігуру.

Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Марічка часто бере участь у забігах / Фото: instagram.com/marichkapadalko

До слова, у напівмарафоні взяла участь також Соломія Вітвіцька із учасниками проекту "Переможці".

Куратор ініціативи закликала підтримати героя АТО Миколу Полторака, зібравши кошти на протез.

"Коли тебе обганяє хлопець на двох протезах - якесь уже звичне відчуття Бо Вадим Свириденко це робить уже регулярно! Микола Полторак теж біг з сином попереду - саме йому ми збираємо на спортивний протез! Бо одесит, ветеран АТО і батько чотирьох мріє більше займатися спортом і бігати! Долучайтеся за лінком в профілі! Будь яка сума є важливою, навіть 10 грн!" - наголосила зірка.

Нагадаємо, перед забігом в Одесі спортивна Соломія Вітвіцька провела руханку на його підтримку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація