Марічка Падалко відреагувала на інцидент із зубом у прямому ефірі

Марічка Падалко відреагувала на інцидент із зубом у прямому ефірі

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча прокоментувала втрату переднього зуба.

Зірка каналу "1+1" Марічка Падалко відреагувала на інцидент, який стався з нею під час ранкового випуску "ТСН".

Так, сьогодні у прямому ефірі у ведучої випав передній зуб, проте інцидент не завадив їй гідно закінчити ефір.

Щойно Марічка на своїй сторінці в Instagram прокоментувала казус, опублікувавши відповідне відео та відзначивши, що це найкурйозніша ситуація, що з нею сталася за 20 років роботи.

Нова "слава" прийшла звідки не чекали .... і підтримка теж. Так, в мене справді сьогодні під час прямого ефіру "ТСН" о 9:00 випала частина переднього зуба). Це, напевно, найкурйозніший мій досвід за двадцять років роботи ведучою.

зазначила зірка каналу

Також у своєму пості Падалко пригадала ще кілька непердбачуваних ситуацій, які сталися з нею під час прямих ефірів. Так, за словами зірки 2013 вона вперше в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка на протесті під Київрадою, а кілька років тому її ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії "Сніданку з 1+1".

Марічка повідомила також причину того, чому випав її зуб. Виявляється її маленька дочка травмувала його 10 років тому важким будильником.

В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося...

пригадала Марічка

За словами ведучої вона сподівалася, що інцидент мине непоміченим, але недооцінила уважність користувачів Мережі. Однак в усій цій історії Марічку вразила чимала підтримка, яку вона отримала в коментарях, і в особистих повідомленнях, за що вона дуже вдячна. 

Цікаво, що матуся блогерка Ekulka, яка власне і виклала записане на телефон відео з екрану телевізора з інцидентом Марічки,  зрештою також виказала своє захоплення поведінкою та почуттям гумору Марічки.

Нагадаємо, не так давно Марічка Падалко розповіла про свій раціон харчування та поділилася, що допомагає їй тримати себе у формі. За словами зірки каналу "1+1" вона почала уважно ставитися до харчування останні років п'ять. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація