Марічка Падалко зі сльозами на очах пригадала, як забула доньку у машині

Марічка Падалко зі сльозами на очах пригадала, як забула доньку у машині

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Інцидент стався прохолодної лютневої ночі.

Ведуча "ТСН.Ранок" Марічка Падалко, яка разом з чоловіком пробігла 42-кілометровий марафон, поділилася моторошною історією, яка сталася у її родині.

Як зізналися Марічка та її чоловік, екснардеп Єгор Соболєв, одного разу вони забули наймолодшу доньку Катерину у машині. Інцидент стався, коли Соболєв ще працював у Верховній Раді.

У холодну лютневу ніч пара приїхала на свою дачу за місто. Дорогою діти заснули в машині, Марічка та Єгор занесли дітей в дім і більше не турбували.

"Я бачила, що Єгор завів і Мишка, і Машу, подумала, що він і Катю теж забере, я щось інше заносила, а Єгор подумав, що Катя найменша і мама її занесе", - прокоментувала Падалко у програмі "Життя відомих людей".

Марічка Падалко з дітьми / Фото: instagram.com/marichkapadalko

Вони зізнаються: тоді були дуже виснажені роботою і сподівалися одне на одного, не зрозумівши, що найменшу Катю просто забули в автомобілі.

"Ми прийшли, прийняли душ, попили чай, подивилися телевізор, розклали речі. Минуло кілька годин, і я почула якісь звуки. Що відбувається? Пів на другу ночі, лютий. І тут за парканом, який був закритий, стоїть і плаче наша Катя", - ледь стримуючи сльози, сказала Марічка.

Чоловік ведучої додав: "Не плаче, а стоїть і бореться за своє життя, вона прокинулася від холоду в машині, зрозуміла, що її забули. І далі інтенсивно, без паніки, але наполегливо вигукувала крики про допомогу, і один із таких криків ми почули", - сказав Соболєв.

Зі сльозами на очах пара дякує Богові за те, що їхня найменша дочка виявилася не просто веселою і доброю дівчинкою, а ще й справжнім бійцем.

"Насправді моторошна історія, це про те, що ніколи не варто бути самовпевненим. Це така зарубка в пам’яті родини, яка Катя молодець, і які ми телепні", - наголосив Єгор.

Марічка Падалко з чоловіком та дітьми / Фото: instagram.com/marichkapadalko

Вони визнають – такі самі люди і батьки, як і всі інші. І також роблять помилки. Однак найголовніше – це їхня щаслива родина, яка завжди разом. Подружжя поділилося, в чому, на їхню думку, секрет щасливих стосунків.

"Секрет в тому, щоб приймати людину такою, якою вона є. Не намагатися змінити, а максимально її підтримувати", - сказала Марічка.

"Плюс дуже важливо час від часу собі нагадувати, як ти цю дівчину зустрів вперше", - додав Єгор.

Нагадаємо, у липні Марічка Падалко показала сімейні розваги з чоловіком та дітьми на каяках. Знаменита родина весело провела вікенд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація